Pai sotia si sotul.
sau
prezent si viitor
Nu stiu exact, poate ar mai trebui sa gandesti ghicitoare, dar in fine...asta imi trece la ora asta prin cap, per ca am ghicit ceva pe acolo, bye!
Gicitoare asa se scrie? timpul a invins, ca doar nu poate un om sa lupte contra timpului nu, timpul rezolvă toate. Daca nu stim, spune ne tu raspunsul. Savantule.
Daca au luptat cu morile de vant, probabil traiesc in Romania si au ccastigat la praga un proces cu statul roman @ moara de vant, contra vantului
Este super simplă, de grădiniță. Sper ca totuși cineva pe aici să aibă logica necesară. Dacă descoperă pe "soț" că-i mai simplu, ajunge și la "soție".
Sunt 2 soți, absolut compatibili. Unul din ei are legătură cu timpul științific, altul are legătură cu timpul spiritual. Și deja v-am spus primul și singurul indiciu. Nu e grabă, e timp Peste o zi, 5, o sătămână, o lună, un an sau 10, tot aflați În teorie ar trebui îm maxim o lună să aflați dar se poate afla și în 2-3 zile, chiar și în câteva ore, de ce nu?
Eu una sunt prea proasta ca sa-mi dau seama deci mai bine ma retrag.
Nu mai spune asta te rog frumos ești foarte isteață. Mai ales pentru faptul că încerci. Gândeștete bine, sunt 2 răspunsuri care sunt imposibil de negat. Ai timp, nu trebuie neaapărat să ghicești azi sau tu. Este o chestie logică dar de moment, nu pot să gândească toți cum am gândit eu pe 24 Iunie la ora 1 noaptea -- sa nu mai zici niciodată lucruri urâte despre tine te rog.
Deci...
Viata-caldut
sufletul-caldut
Sigur nu este viata si moartea?
Nu. S-a mai spus. Viața nu ucide timpul Nici atât moartea, moartea este decât o bariera tac, că deja vă dau prea multe indicii
Primul caldut, al doilea FIERBINTE. Se pare că atunci când te înfierbânți gândești ascuțit hai hai ca riști să iei fundița
AndrewTate7789 întreabă: