Stiam si eu ca a 2a e fierbinte .
Deci, deci, deci.
Imi mai incerc odata norocul.
Dragostea si viata vesnica?
Măi, înțelege... deci dragoste RECE, și când zic FIERBINTE însemnă FOARTE FOARTE APROAPE(SINONIM) dar nu înseamnă DA, deci VIAȚĂ VEȘNICĂ=FIERBINTE. Ca să înțelegeți toți RECE=departe, CALDUT=esti pe drumul bun iar FIERBINTE=ești foarte aproape până acum nici pe "soț" nici pe "soție" dar ai fost foarte aproape de SOȚIE
Prima este FIERBINTE dar v-am zis ca nu e forma corectă.
ESTE FIERBINTE dar nu e forma corectă. Cei doi soți sunt foarte asemanatori si in acelasi timp foarte diferiti v-am spus in postarile de mai sus toți pașii pentru a ajunge la răspunsul câștigător
L-ai descoperit pe soț Conquete . Mai ai pe soție și ai fundă Dacă le spune altcineva în forma corectă are el/ea fundă
INFINITUL este SOȚUL. Bravo Conquete, încă una și completezi răspunsul și iei FUNDA . Ești aproape. Ești la jumatate de drum, orice însă dacă dă răspunsul complet ia funda înăintea ta.
Conquête a descoperit pe SOȚ adică pe INFINIT. Cine spune versinea completă are FUNDĂ. Trebuiesc spunse împreună deci INFINITUL si soția lui care este?
Primul este corect, al doilea NU. Este la feminin dar nu este nemărginirea
Nu nu. Doar Infinitul, SOȚIA este sinonim cu ce spuneți dar este sub altă formă. Pe soț deja l-ați descoperit.
Sinonim pentru "eternitate" stiu doar "vesnicie".
Infinitul si vesnicia.
Ai spus mai sus Nemurire. Nemurire este sinonim cu soția Infinitului. Gata că deja ți-am zis prea mult
Pai dar, nemurire este sinonim cu eternitate, vesnicie si nesfarsit.
Care sinonim sa mai fie?
Viata vesnica merge?
Adica infinitul si viata vesnica?
Infinutul e SOȚUL. Îti voi acorda funda pentru că mă simt aiurea. Nu e vina ta tu chiar o meriți dar mă simt aiurea ca mi-a răspuns urât unu' pe o postare despre sport/fitness... și aveam atâtea și atâtea să-i spun{chiar în limita decentă/non vulgară} am preferat să-l las în voia sorții și să-l "premiez" c-un IGNORE/BLOCK, dar tot mă simt aiurea. Aș fi putut să-i demonstrez cât de mic e universul lui atât ăsta virtual cât și fizic(că tot se crede skandemberghist} dar sunt satul, sunt epuizat și chiar plictisit de specimene care sunt total distante de LUMINĂ&BUN SIMȚ. Dar tot mă simt aiurea. Felicitări pentru FUNDĂ, you've earned it.
Răspunsul final este INFINIT{soțul material} și IMORTALITATE{soția spirituală} cei doi soți care au învins timpul și spațiul. Felicitări lui Conquête.
1)De ce nu ai continuat sa-i spui acelui om ce ai vrut?
si 2)Care era raspunsul corect?
1. Pentru că m-am săturat să bag pe sub mașini pe dă-stia care se cred macho, eu doar îi lăsasem un comentariu acelui băiat sau fată ce o fi cum văd eu și cum m-am descurcat eu în viață și cum am știut eu să răspund, nu dețin cheia universului și misterele sale dar nici acel băiat care a încercat să pretindă că mă insultă gratuit. Nu avea rost să îl insult și eu că nu duce la nimic constructiv doar ham ham ham si ham ham. Eu dacă mi-am făcut cont aici pe TPU am făcut asta să dau raspuns(unul) la fiecare întrebare despre care cred că știu câte ceva puțin puțin acolo cât știu dar să răspund. Iar 2. Ți-am spus mai sus răspunsul dar apare greu, le-am comunicat administratorilor acestui site, să vedem ce se va face. Practic atât răspunsurile mele apar dupa circa 15 minute după ce le postez, iar răspunsurile primite(de exemplu când îmi scrii tu ceva) apare mesajul pe E-MAIL dar nu apare aici decât tot așa după 10-15 minute. E o problemă tehnică probabil de la ei. Să avem puțină răbdare dar trebuie remediată că altfel nu putem face mai nimic aici. Eu sunt mai schizofrenic de fel și de obicei asociez ușor asemenea întâmplări ca fiind conspirații împotriva mea făcute de un X sau Y pus sus. O seară plăcută.
1)Nu exista padure fara uscaturi
2)Am gasit la sinonime si "imortalitate", dar am zis "eh, nu cred ca e asta" .
Multumesc pentru funda.
Aa, si nu cred ca e potrivit "schizofrenic", ci "paranoic".
1. De acord
2. Bănuiam că ai găsit de aceea ai luat și funda.
3. Cu plăcere
4. Mai bine schizofrenic, că "lipsă de logică în gândire", "orgoliu exagerat", sper că n-am ajuns să am astea, dar da, "mania persecuției" e posibil s-o am, adică să am senzația că unii mult mai sus puși, mult mai bine puși decât mine, m-au observat și nu-mi vor binele. E posibil să fie paranoia. S-ar putea să fie chiar varianta fericită.
4) Sau s-ar putea doar sa ti se para .
Deci pica si "schizofrenic" si "paranoic".
AndrewTate7789 întreabă: