| DaFrateEuSunt a întrebat:

Salut, TPU! Eu vreau sa vin de la Cluj la Craiova, cu niste bagaje destul de multe si grele. Am un prieten, din Sibiu cu care as putea merge cu masina. Intrebarea mea este, cam cati bani sa ii dau daca:

a) Plecam din Sibiu?
b) Plecam din Cluj?

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.De ce nu il intrebi direct pe el? Cred ca asa e cel mai ok.

| DaFrateEuSunt explică (pentru dullcat):

Pai el ar putea sa zica mai mult decat ma astept eu sa coste sau decat imi permit eu

| dullcat a răspuns (pentru DaFrateEuSunt):

Inteleg dar el te duce, nu noi. Daca el spune oricum un pret mai mare decat numerele primite aici, ce ai de gand sa faci? Ii spui : Scuze, nu se poate, altii de pe TPU mi-au estimat un pret mai mic? Iar el probabil va spune sa alegi alt mijloc de transport.laughing Nu stiu ce sa zic. Daca iti este prieten ar trebui sa te inteleaga si tu nu ar trebui sa presupui ca vrea sa te jecmaneasca la bani.

Apoi, pune-te totusi si in pozitia lui.Am fost in postura de taxi pentru multi din familie si evident ca acestia ofereau doar bani pe benzina, asta pana cand si-au luat si respectivii masina si au vazut cu adevarat care sunt costurile reale.Din punctul meu de vedere e normal sa dai cat cere.Mna, vezi si tu cum decurge situatia.

| DaFrateEuSunt explică (pentru dullcat):

L-am intrebat pana la urma si a fost baiat. mi-a luat in jurul sumei pe care voiam si eu sa i-o dau. 800 de lei din cluj.

chestia nasoala e ca recent am aflat de blablacar sad