| Omblazom a întrebat:

help urgent! Dau peste doua zile teza la romana si daca nu iau 6 sau 7 am incurcat-o! Va rog frumos orice metoda de copiat realista este de ajutor.Stiu ca cel mai bine ar fi sa invat dar nu pot sa tin minte 3 demonstratii si 2 caracterizari pentru Dumnezeu! Multumesc mult dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| GodWhy1234567890 a răspuns:

Copiazati in palme ceea ce crezi ca o sa iti dea la teza si te uiti subtil(prin prescurtari in caz de nu se incadreaza in spatiu)Daca te prinde nu sunt de vina.
In acelasi timp poti sa scrii foarte mic pe banca (foarte prescurtat sa nu atraga atentia)

2 răspunsuri:
| Omblazom explică (pentru GodWhy1234567890):

Mersi mult de sfaturi in special cel cu banca.O sa scriu cate unpic din fiecare text si o sa acopar cu foile.De scris in palma am mai incercat dar transpir si se sterge.Ar mai fi o idee sa scriu mic si sters pe o ''ciorna'' inainte de teza, ce crezi?

| GodWhy1234567890 a răspuns (pentru Omblazom):

Fa cum vrei, eu oricum nu am mai copiat de mult, mai bine un 4 sau un 5 luat pe merit decat un 2, mai ales in teza happy happy
Daca proful/profa e mai in varsta/mai batran(a) e cu atat mai usor sa copiezi, am boservat ca de obicei aia batrani nu prea "misca" happy prin clasa