| user372920283y28 a întrebat:

Salut, TPU, i-am scris unei fete pe insta, deci suntem la început. La primele mesaje mi-a raspuns sec... acum a început să îmi dea inimioare la mesaje dar mesajele ei sunt tot ceva sec pot spune. Acum 3 ore a dat follow iar după ceva timp unfollow. Eu am mai scris la fete dar nu m-am mai confruntat cu asemenea situații. ultimul semn de la ea a fost o inima la ultimul meu mesaj. Ce sa fac? ce sa ii mai scriu? vreau idei. sau o las asa? Am mai scris la fete dar nu am mai avut așa situații. Eu nu vreau să o pierd.

5 răspunsuri:
| Kozi a răspuns:

Cum vrei sa-ti raspunda daca nu te cunoaste?

| RAY a răspuns:

Ești un disperat sexual, s-a saturat sa îți răspundă, fetele recunosc obsedați sexuali

| user372920283y28 explică (pentru RAY):

Deci daca eu ca baiat scriu unei fete sunt obsedat sexual? interesant...

| RAY a răspuns (pentru user372920283y28):

Nu,daca spui nu vreau sa o pierd deși nici nu o cunoști și clar fata nu te vrea, ești obsedat sexual

| RAY a răspuns (pentru user372920283y28):

Hărţuirea sexuală este o infracţiune de obicei, realizându-se prin acte repetate, în timp ce folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual este o infracţiune momentană, consumându-se chiar şi prin realizarea unui singur act. Tot astfel, hărţuirea sexuală face parte din categoria infracţiunilor îndreptate împotriva libertăţii şi integrităţii sexuale, în timp ce folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual face parte din cate­goria infracţiunilor de serviciu, dată fiind calitatea de funcţionar public cerută subiectului activ. [ Mai mult... ]