anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

imi place de o fata de la mine din clasa un prieten de al meu tot din aceeasi clasa i-a spus ca o plac si niste secrete ce vorbeam despre ea, acum i-a nici nu mai vorbeste cu mine am incercat sa ma uit la ea tot timpu in ore si tot la fel se comporta. ce ar trebui sa fac? funda!

4 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut!
Pai trebuie sa vorbesti cu ea neaparat ca sa afli ce i-a spus acel prieten despre tine. Daca a bagat strambe, daca a zis anumite lucruri anume ca sa nu vorbiti? Mai ales ca stia ca o placi si poate ca nu ii convenea acest lucru.Trebuie sa ii zici fetei in fata ce simti pentru ea, ce crezi pentru ea, nu sa vorbeasca altii pentru tine! Bafta!

| AriAnA25 a răspuns:

Daca prietenul tau i-a spus cv ce a jignit-o cere-ti scuze... Dai niste argumenete care sa dovedeasca virgula ca acele vorbe nu au fost spuse cu rea intentie. Incearca sa fii prietenos cu ea, sa o faci sa aiba incredere in tine. Fetelor le plac baietii sinceri ( parerea mea) deci nu te ascunde de ea, dar mai intai trebuie sa vezi daca si tu poti avea incredere in ea. Sper ca ti-am fost de folos. happy Succes!

| ioneldan a răspuns (pentru Floreenofficial):

Stiu ce i-a spus adica niste chestii intime zic eu!

| Floreenofficial a răspuns (pentru ioneldan):

Zici tu...pai ia vezi, ia verifica!