| Doarunaltutilizator a întrebat:

M-am tot intrebat lucrul asta si anume de ce fetele au mai multe genti decat au nevoie in general eu zic ca una sau doua ajung si de ce au placerea asta de a cumpara multe lucuri din magazine care sunt scumpe si probabil de majoritatea n-au nevoie mare dupa parerea mea(de a face shoping)?

8 răspunsuri:
| Florentina9210 a răspuns:

Multe tipe, sunt de ''bani gata'', sau cum le mai place unor dementi sa le spuna. Tot timpul, si-ar cumpara, deoarece, au prea multi bani. Chestia este ca trebuie sa stie cum sa cheltuie banii, nu sa ii arunce pe nimicuri. La faza cu am vreo 10 genti si mai vreau inca pe atat, mi se pare teribil de prostesc!

| J0B0MAT a răspuns:

Pentru că trebuie genţi potrivite pentru diverse ţinute, ce ştiţi voi.
Din magazine scumpe cumpără doar cine are bani să îşi facă toate poftele.

| Drimmero a răspuns (pentru J0B0MAT):

Iti facusi poza, domnita?

| J0B0MAT a răspuns (pentru Drimmero):

Da,my lord.

| Kaℓi a răspuns:

Oh, niciodata nu avem destule genti si destui pantofi! happy

| Doarunaltutilizator explică (pentru Florentina9210):

Nu imi plac fetele de bani gata, pline de fite si de pretentii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Octavian,si eu fac parte din categoria colectionarilor impulsivi, insa eu colectionez ciorapi (dama) cu banda adeziva. Zilele trecute am intalnit pe strada un barbat ce colectiona chistoace de tigari, ba mai rau, am auzit ca unii colectioneaza like-uri pe facebook.Fiecare om are cate o apucatura.

| Doarunaltutilizator explică (pentru anonim_4396):

Asta cum ca unii vor like-uri pe facebook o cred,nu l-ai vazut pe Nae Nicolae de la iUmor? si pe cealalta cum ca multi colectioneaza chistoace de tigari sunt si persoane, elevi care nu-s nici la liceu macar si fumeaza pe la coltul blocului si stiu ce e ala sex.
In fine, inteleg ca fetele vor sa fie la moda si sa impresioneze alte fete dar si baietii dar faza cu gentile e exagerata una sau doua ajung ca ce ai putea sa tii intr-o geanta? bani, buletinul(dar ma indoiesc ca generatia de azi isi iau buletinul cu ei pe drum)telefonul, rujul si altele dar sa ai vreo 10 serios? in zilele de azi si probabil si in zilele de dinainte fetele au multe pretentii, fite si astea, generatia de azi de 14-15-16 ani si mai sus, vor numai bani si sa aiba iubiti cu avere mare care sa-i rasfete si ele sa nu munceasca, nu cred ca merita sa fii cu una de asta, cred ca am spus destul aici.