| AndreeaDaniela2000 a întrebat:

Ma aflu intr-o situatie mai delicata, am plecat de la casa parinteasca pentru ca tatal meu m-a dat afara (pe motiv ca ai 18ani, descurca-te) am ajuns sa stau la prietenul meu care sta si el de asemenea cu parintii lui (25 de ani).
Mă deranjeaza ca sta prea mult pe calculator (jocuri video), sta toata noaptea la seriale si filme si se trezeste la 4 dupamiaza. Am observat de asemenea ca nu stie sa-si faca de mancare si nu ajuta deloc la treburile casei.
Ieri am avut o cearta destul de urata pe tema asta, el vrea sa aiba copii mai incolo doar ca nu eu nu am încredere deloc că ma va ajuta si sustine, iar toata viata voi fi în locul lui maica-sa (o menajera).
Ce sa fac? Sa ma mut in chirie? Se poate descurca o femeie singura cu 1500 de lei? Sau sa ii dau o sansa iubitului meu?

Răspuns Câştigător
| Clytia a răspuns:

Eu zic că oricâte șanse i-ai da iubitului tău, tot nu se va schimba, nu se va îmbunătăți. Dacă n-a făcut asta până la 25, cine știe când s-o mai maturiza și va deveni responsabil băiatul asta... Ai să suferi în continuare lângă el, mai ales dacă pe viitor veți avea și un copil. Ai 18 ani, dacă nu mergi la o facultate, caută-ți un loc de muncă și încearcă să găsești să stai la cineva în gazdă momentan.

9 răspunsuri:
| gemeni6226 a răspuns:

E clar intr-o astfel de relatie doar suferi.Fa-te independenta sa ai stima de sine. Pina nu esti independenta(mergi in chirie, descurca-te cu banii tai) numai vei suferi.Si da, se poate am o colega care cu atit s-a descurcat si inca si cu un copil.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Tatăl tău ți-a făcut o educație aspră, care de obicei se aplică băieților.
Dta îl poți ajuta ă iubitul tău să înțeleagă cu are niște responsabilități în viață și fără să te cerți.
Dacă nu înțelege, nu știu de unde vin cei 1500 de lei.
Dacă nu înțelege, și ai de unde plăti chiria, atunci nu ai ce face, îl lași și te muți, și cauți alt iubit.

| Dismally a răspuns:

Cu 1500 lei va fi destul de greu. Sa inchiriezi ceva nu-ti vei permite, poate sa locuiesti in gazda iar asta te va costa 300 - 500 lei in functie de oras, de zona, de conditii. Cu restul de 1000 lei sa iti ajunga si de transport si de mancare si de restul cheltuielilor nu stiu ce sa spun.

| Donsavas a răspuns:

Rămâi la prietenul tău, strange banii pe care i ai da in mod normal pe chirie

| AndreeaDaniela2000 explică (pentru Clytia):

La începutul relatiei chiar era de acord sa gatim impreuna, s-a lasat de tigari, nu isi facea nici atunci curatenie in camera dar macar voia sa iesim la o plimbare (e într-o conditie de obezitate). Acum cand il rog ceva ma face agasanta....de ce? Nu ma mai iubeste?

| Clytia a răspuns (pentru AndreeaDaniela2000):

Pentru că nu e persoana potrivită pentru tine. Probabil că pentru el a devenit un fel de rutină. Trăiește în comoditate, vorba aia, lui să-i fie bine! E egoist și iresponsabil. Preferă să o bage p-aia la mijloc, că ești tu agasanta și îl sufoci prea mult, doar că să nu facă el nimic.

Răspuns utilizator avertizat
| Celcestietot a răspuns:

Vrei sa faci copil de la 18 ani?

| Celcestietot a răspuns (pentru ThePrinceOfAllSaiyans):

Izolat nu este ceva rău. Decât să stai cu oamenii care au IQ sub 80, mai bine singur.