anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mă holbam adineaori pe RTV la o știre,se anunță altă apocalipsă.
Eu personal, m-am săturat de căcaturile astea.Credeam că după 23 august vor începe să se potolească,dar no, ăștia se trezesc frustrați din somn cu o previziune nouă.
Părerea voastră? Credeți în căcaturile astea? Cum ați vrea să fie sfârșitul lumii? Când?

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa ne rapeasca cei de la skynet si sa fim roboti sau cine nu vrea sa faca ce vrea iar lumea rea sa fie pusa la sclavie inclusiv panaramele.

| FearOfTheDark a răspuns:

Nu cred in asa ceva.
Iar daca lumea vrea asta, sa isi reprogrameze sfarsitul. Vreau sa mai traiesc.

| Wøodenpints a răspuns:

Trebuie să fii de-a dreptul cretin să ai impresia că fix acum se va sfârși lumea.
Sau că cineva ar sti asta.

| Disharmony a răspuns:

N-o sa se opreasca din a spune chestii de genul, ba chiar o vor face din ce in ce mai des, pentru ca sunt destui oameni atat de prosti, incat sa dea fuga la hipermarket si sa cumpere un frigider cu apa si alte trei cu carne, atunci cand li se spune ca peste doua saptamani vine apocalipsa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Astia de la televiziuni chiar nu mai au si ei standardele lor. Toti sunt niste imbecili, chiar mai imbecili decat aia de la sport.ro.

| fadnox a răspuns:

Eh, pierdere de timp, si din timpul si din al nostru

| mona a răspuns:

Nu cred in prostiile astea, sfarsitul daca tot va veni vreodata as vrea sa fie acolo peste cateva miliarde de ani...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Disharmony):

Atunci mă piș pe ei.

| AndyLavy a răspuns:

In tot ceea ce fac ei exista un interes, un interes material. Profita de lumea naiba, proasta care apleaca urechea la tot ce se spune si astfel ii influenteaza sa cumpere tot felul de cacaturi, bazandu-se pe astfel de aberatii. NU cred in asa ceva, si chiar daca as crede cu ce naiba m-ar ajuta? Pot sa mor oricand, iar daca ma gandesc la asta nu ma va ajuta cu nimic.
Cum as vrea sa fie? RAPID.si cat mai tarziu, normal nu vreau sa mor inca..mai am inca multe de facut...dar cand o fii o fii, nimeni si nimic nu poate impiedica asta.e absurd sa ne pierdem timpul gandindu-ne ca maine sau nu stiu pe ce data s-ar putea termina.Se poate intampla intr-o clipa sau poate dura ani..nu se stie, nici cat nici cand nici nimic. Simple presupuneri aberatii...

| AndyLavy a răspuns:

Lumea naiva* sry

| Crucified a răspuns:

Bă da mai dă-i dracu de oameni de căcat. Nu mai aprinde televizorul şi punct. Uite că eu nu l-am mai aprins de câteva luni. N-am nevoie de televizor. Mă piş pe el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Crucified):

Bine faci, e o idee.
Mă mai uit și eu când nu am ce face.