| ShaPPer a întrebat:

nu stiu la ce categorie sa incadrez urmatoarea intrebare dar fie: In curand vine examenul si cred ca toti avem micile noastre emotii, insa, acum 3 zile am avut un vis in care am vazut ce note am luat la examen. Mentionez ca notele sunt foarte apropiate de cele de la teza, iar tezele au fost variante de examen. Este un vis banal sau poate insemna ceva? Dau fundita.

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Visele sunt un domeniu care ma depaseste.Important este sa putem realiza ca un examen, in general, este un lucru crucial in continuarea pregatirii unui absolvent. Poate influenta viitorul acestuia.Si pentru ca un examen constituie evaluarea pregatirii anterioare, trebuie si o pregatire psihologica, constand intr-o gandire pozitiva, relaxare, incredere in sine si indepartarea emotiilor.Sunt situatii cand elevi foarte bine pregatiti, din cauza incordarii, a presiunii din partea familiei si a fricii fata de urmarile unui esec, au cedat nervos, clacand pur si simplu.Asa ca interpreteaza-ti visul ca ceva pozitiv. Multa, multa bafta.

2 răspunsuri:
| ShaPPer explică (pentru Danut_Popa_1961):

Multumesc mult. Exact ce ai zis tu am facut, sau am incercat sa fac. Duminica va fi o zi de relaxare psihica si fizica. Sper sa am o zi buna si le urez tuturor celor care dau examen sa aiba multa BAFTA!

| Danut_Popa_1961 a răspuns (pentru ShaPPer):

Subscriu la urarea ta pentru toti cei care dau examene.Bafta si sa va impliniti visurile!