| Skylerx a întrebat:

Stiati ca pe 31 octombrie (luna asta) este Halloween-ul? Vreti sa il sarbatorim si pe site?
Si da, stiu ca este o sarbatoare din America sau S. U. A, dar macar o data in viata sa-l sarbatorim si noi aici. Planul este asa: sa punem multe intrebari cu Halloween (cine vrea incepe de acum, ca mine laughing), multe raspunsuri si as putea sa rog niste moderatori sa puna un fundal de Halloween. Puneti parerile voastre aici, am mare nevoie! Id meu pentru mai multe informatii ca aceasta sarbatoare sa fie cat mai stralucita este ralu_luv_me happy Dau funda... pentru ce? Aa. Da, pentru cine este de acord si cine vine cu idei pentru 'petrecere'!

11 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Ok, imi voi edita avatarul in Fotoshop punand o masca de Halloween peste el... straight face

| ionutzul31 a răspuns:

Mai oameni buni, decat sa faceti voi halloween-ul asta nu mai bine imi serbati mie ziua?
Tot pe 31 estehee hee

| Skylerx explică (pentru ionutzul31):

Heh. poate le sarbatorim pe amandoua laughing!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ionutzul31):

Pai atunci, in avans: La multi ani, la multi bani, sanantate si nororc! Cum ii selectezi pe cei care ar vrea sa vina la ziua ta? Ti-ar place o petrecere surpriza?

| ionutzul31 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ms,dar mai e totusi o gramada pana atuncihappy.Si nu conteaza cine, ce si cum...atat timp cat fiecare isi plateste consumatia, ca e austeritate laughing

| Skylerx explică (pentru ionutzul31):

He-he. Pana la urma facem petrecere pe site? O_O

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ionutzul31):

Corect! Sau stabilim un loc unde sa ne simtim bine si fiecare aduce cate ceva. Costa mai putin, putem beneficia de cantitati mai mari, si daca sunt chestii gatite de noi sunt si mai bune. happy Oricum numai bine, oricand, nu numai de ziua ta!

| Skylerx explică (pentru anonim_4396):

Facem pana la urma petrecere pe site? O_O lol.
deci sunteti incredibili am intrebat ceva,de aia ati comentat voi? ca sa-i serbati ziua lui? de aia nu mai pot eu, ca el isi serbeaza ziua! hai ma, acum sa ma raportati ca tot nimic nu-mi faceti! N-I-M-I-C!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Skylerx):

Eu n-o sa te raportez decat daca imi dai motive serioase (adica sa folosesti un limbaj trivial sau alte chestii obscene si/sau jignitoare atat la adresa mea cat si a altor useri. Sper ca nu va fi cazul.). In plus, stii cum e? Din una dai in alta. Asa si noi. El a facut o precizare legata de data 31 octombrie ( care se regaseset in intrebarea ta) si eu am raspuns precizarii lui. laughing Ei, hai, ca nu poti spune ca n-am folosit nimic din intrebarea pusa de tine. Dar a fost nepoliticos din partea mea, sa nu-ti dau intaietatea cuvenita. Asta recunosc. Mea culpa. Si sa revenim la intrebarea ta: cred ca vom face petrecerea pe site. Cine are timp si chef vine, cine nu, se ocupa de treburile lui urgente. Ce zici? happy

| Skylerx explică (pentru anonim_4396):

'Pai atunci, in avans: La multi ani, la multi bani, sanantate si nororc! Cum ii selectezi pe cei care ar vrea sa vina la ziua ta? Ti-ar place o petrecere surpriza?' ti se pare ca are ceva si pentru intrebarea mea? Atuncea hai ca sa puna el o intrebare ca e ziua lui pe 31 si gata.mda,sunt de acord.dar unde sa mergemlaughing? La chat-ul site-ului? thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Skylerx):

Yupi! Batem palma si incheiem afacerea.winking Daca chat-ul functioneaza mai bine decat sectiunea aceasta, ne mutam cu totii acolo. Si il asteptam pe Ionutzul acolo cu urari de bine si sa ne adreseze intrebarea.