Se vede ca esti mic pentru asa ceva, trebuie sa lasi femeile si ele vin dupa ce ai terminat studiile ca asa nu inveti bine daca iti arde de ele.
Intr-adevar,sunt destul de mic :d (cls 8), da ea e printre singurele dupa care chiar vreau eu sa fac primul pas, am mai facut doar cu 2 Un sfat cum sa incep conversatia? Da daca ma iei cu din astea "buna, ce faci, ma cheama grigore grigorescu si vreau id tau" mai bine nu zici nimic.
Un sfat...intreab-o mare lucru...cand te intalnesti cu ea pe scrarile blocului:'hei, cum te cheama si atunci ea iti spune ce vrei sa-ti spunem noi cum o cheama pe ea?
In general asa e normal sa te prezinti diplomat cum ai zis, proastele te ignora cand aud asa ceva. Tot alea vor sa auda hei proast-o ce p.m faci? Uite ca vreau sa ti-o... si asa mai departe dar nu e bine sa o iei pe drumul ala.
Eu as vrea s-o intreb ceva de genul "Buna, nu prea te-am mai vazut prin bloc, esti noua?" Daca zice "da", o intreb de unde vine, cum o cheama si in final un id :d da daca zice nu... Imi poti zice tu ce pot sa mai zic daca zice ca nu e noua in bloc?
Eu as vrea s-o intreb ceva de genul "Buna, nu prea te-am mai vazut prin bloc, esti noua?" Daca zice "da", o intreb de unde vine, cum o cheama si in final un id :d da daca zice nu... Imi poti zice tu ce pot sa mai zic daca zice ca nu e noua in bloc?