Poate ai inceput sa te blochezi fiindca ai suferit o trauma sau ceva? Sau poate ti-a fi zis cineva ceva in gluma si tu ai luat in seama si in loc sa auzi ce zice lumea din jurul tau tu te gandeai la cuvintele spuse de acea persoana facandu-te sa te blochezi in tine, sa nu mai poti vorbi cu oameni straini etc. sau poate ar fi bine sa te duci la un psiholog.
Crede-ma ca si eu eram ceva de genul si acum merg la psiholog odata pe saptamana si cand vorbesc cu doamna parca simt ca mi se ridica un gol de pe inima, ca sunt mai usurata sau ceva de genul.
Daca te duci la psiholog nu inseamna ca esti nebun sau ceva, acolo te duci atunci cand ai o problema emotionala, sau alte probleme legate de tine sau starea ta. Sper ca te-am ajutat cat de cat.
Multumesc mult pentru sfat, si eu m-am gandit la psiholog sau la logoped depinde unde e problema.Traume chiar nu pot sa spun ca am avut, adica ceva semnificativ de ex vreun accident de masina sau ceva de genu...Cat despre glume proaste si chestii din astea intr-adevar cam pun la suflet fara motiv si de aceea incerc sa-mi maschez sensibilitatea asta excesiva parand cat mai dur si indiferent
Bia_6294 întreabă: