Cristi,poti sa iti faci singur placinta cu branza, si in loc de zahar sa pui indulcitori de care ai tu voie, mama asa ii face lui tata,macar o data pe luna,se poate,apoi bei un ceai de afine.
Imi place placinta cu branza de vaci si stafide, iar cand le scot din cuptor, imi place sa pun si putina frisca!
Multumesc de urare!
Si sotul meu a avut diabet dar macar el nu poftea dulce.Din pacate mai bine poftea dulce decit...
De ce sa nu ai voie la diabet placinta de branza? si in plus nu trebuie neaparat zahar la placinta. eu nu ii pun. si iese foarte delicioasa
Nu-mi place. Ori e sarat...ori e dulce, nu amestecate.Imi vine greata de la ea.
Poti sa faci/iti faca pateuri cu branza, numai ca in loc de branza sarata vine pusa urda sau branza de vaci si asa se mai indulcesc.
Buna Cristi auzi tu vrei sa ma faci sa "avortez"? imi faci pofta de imi lasa gura apa. ia fa o placita si serveste lumea sa nu mai salivam, hai hai fuguta...normal ca imi place placinta cu branza, dar cum branzica e scumpa, fac din mere si bostan... o zi buna
Da imi place placinta cu branza mai tare cu telemea sau cas de oaie, dar imi place si asa cu branza dulce poti sa mananci si tu placinta la diabet numai sa nu pui zahar sau pui indumcitor sau o faci cu branza sarata sau cu mere fara adaus de zahar doar cu scortisoara. pofta buna! fara abuz.
AlexandraAle121 întreabă: