anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati sa ma scap de aceasta problema!
Mereu sunt trist, in fiecare zi simt ca n-am chef de absolut nimic, imi displac persoanele din jurul meu, deoarece se cred foarte superiori si pe tine te vad neputincios si neinteresant, ca si cum ai face umbra Pamantului degeaba, adica degeaba existi, atata timp cat ei exista, dar chiar nu-mi pasa, dar ma enerveaza ca sunt foarte infumurati si se lauda foarte mult. Si am cateva probleme cu scoala, nu prea invat eu prea bine, am si probleme la cateva materii, si m-am hotarat sa invat deoarace, ei mi-au zis ca o sa ajung pe santier ca nu stiu, dar de fapt ei au ramas un pic in urma, s-au ratacit pe undeva pe la mamuti si sunt gen niste oameni preistorici. Ceea ce vreau sa zic este ca pe ei nu ii prea ajuta mintea sa retina anumite lucruri, asta fiind mostenire tata-fiu. Asa ca m-am decis sa m-apuc de invatat, sa ajung cineva, sa am o familie si nicidecum sa ajung ca ei. Nu prea pot sa invat din cauza anturajului, ei ma imping sa chiulesc sa nu invat, etc. Cum m-as putea opri din asta? Cum as putea sa invat? Am prea multe absente si sunt corigent la 2 materii, deoarece nu prea am dat la ore deloc, iar cand ma duceam, ma ascultau, si doar n-avem ce sa zic, daca n-aveam nici lectia, va rog sa-mi spuneti ce-ar trebui sa fac

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

"neputincios si neinteresant, ca si cum ai face umbra Pamantului degeaba"

Pai si nu au dreptate? Chiar asta faci acum. O recunosti si tu culmea. Scapa de anturajul tau pentru ca nu este unul bun si vei ajunge exact acolo unde te temi tu cel mai mult sa ajungi, in noroi, apoi tine-te de scoala.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ne nastem ca sa murim nu?

| RagnarokR a răspuns:

Viata ta apartine indivizilor din anturajul tau sau iti apartine tine?
alege si apoi comporta-te ca atare.

unii vor sa fie boschetari, altii sa detina iaht-uri. tu ce vrei?

| SomethingN3W a răspuns (pentru WaterDrop):

Stiu, tocmai de aia imi doresec sa invat, sa-mi fac un viitor, dar ma refer ca ei sunt prea inculti si nu-i duce capu' sa faca asta, dar ei se vad niste smecheri ca stiu bataie ca sunt bazati ca au numai relatii si nu e unu' care sa comenteze in fața lor, dar ei saracii nici macar nu stiu sa scrie si mai au si dificultati la citit, stau sa descifreze unele cuvinte de zici ca descifreaza nu stiu ce enigme. Oricum, m-am hotarat sa invat si sa-i ignor, va multumesc pentru raspunsuri

| WaterDrop a răspuns (pentru SomethingN3W):

Spor! Buna alegere.