Cred ca glumesti! Asta e argument?
Mai, copilul avea inima marita. Dubla fata de cit trebuia sa fie. Examenul ecografic a aratat asta, si parintii au acte cu rezultatele. Si OK, hai sa zicem ca a fost o cauza naturala a vindecarii. Cum de s-a intimplat chiar atunci, chiar in seara de dupa rugaciune? De ce nu cu o zi, o saptamana, o luna, mai devreme sau mai tirziu? Hai ca trebuie neaparat sa imi explici asta. Ce sansa era ca inima unui copil sa se vindece in mod natural, desi medicii ziceau ca e fara vindecare (spre deosebire de HIV, care poate cindva isi va gasi rezolvarea, nu e o mutilare a corpului), si tocmai dupa rugaciune? Logica ta, de a cauta raspunsuri in afara evidentei, pare mai ireala decat logica mea care imi spune ca a fost ceva acolo care s-a intimplat inmpotriva a ceea ce e natural. Hai gindeste bine, ca poti!
Si de ar fi singurul caz. Dumnezeu vindeca in multe moduri, si e adevarat ca uneori trebuie sa astepti de cand incepi sa te rogi, hai sa zicem ca in acele situatii ai putea spune ca e ceva ce noi oamenii nu stim, dar a fost ceva natural. Dar sunt situatii cand, si sunt multe, vindecarea apare instantaneu. Uneori chiar la minute dupa rugaciune. Omul si-a facut zob piciorul dupa un accident, a avut operatii, s-a mai ameliorat, merge de se roaga pentru el, si imediat pleaca acasa cu picioarele de parca n-ar fi avut accidentul, desi nu putea merge fara dureri mari. Asta trebuie sa expliciȘ de ce tocmai in momentul acela s-a intimplat, daca chiar e ceva natural?
Nu am absolut nici o idee, dar asta nu inseamna ca a fost o minune! Si repet, Dumnezeu da, Dumnezeu ia!
Daca ai timp, mi-ar placea sa iti rupi putin din timpul tau sa te uiti la documentarul asta, si dupa sa imi zici ce crezi in continuare.
https://www.youtube.com/watch?v=eVy-0E1x620
Am vrut sa scriu needucat, ca sa nu te numesc prost. Pai, ba omule, tu prin diferitele rugaciuni, tu te rogi unei divinitati, o divinitate a careia tu ii ceri anumite lucruri pe care tu nu ai cum sa faci rost de el. Deci practic, acea divinitate este mai puternica decat esti tu, iar tu rugandu-te recunosti acesta suprematie, practic recunosti existenta unei divinitati.
Ce gândire primitiva ai, daca mă pot închina chiar daca nu cred pentru că nu fac altceva decât niște miscari-semne-exercitii fizice și spun o poveste, ai vreo problema daca fac asta? Îmi zice cineva că nu am voie? nu așa că shut up copile.
Pai, faptul ca te proclami ateu te opreste din a te ruga unei divinitati.
Frate ai probleme, nu ma oprește nimeni sa fac nimic atât timp cât sunt ateu, got it?
Cateva idei de pe net despre ce e in Africa (dar e in spaniola):
http://www.ensayostube.com/geografia/Africa17.php
sper sa ajute