Nimic nu este intamplator in viata noastra. Fiecare persoana apare la timpul potrivit cu un anumit scop. Da, cu timpul, orice este posibil. Fata care ti-a spus ca tine la tine ca la un frate va constata ca sentimentele sunt mult mai profunde. Au fost multe cazuri.
Destin/soarta.
Am ajuns la concluzia ca este destinat sa intalnesti persoana, doar ca mai departe ce faci cu ea iti faci singur destinul
Deci ar veni asa : destinul te duce in fata portii, dar tu alegi daca intri, daca iesi, daca te uiti la ea sau ce vrei sa faci
Fata aia iti spune asa pentru ca tu nu o atragi.
O fata nu poate fi iubita ta din moment ce nu simte niciun pic de atractie fata de tine
Vrei sa fie iubita ta?
Schimba-ti caracterul, vezi unde ai gresit, vezi ce e in neregula cu tine.
Dupa ce faci asta (nu te schimbi in 2-3 zile), fa-ti un plan, gandeste-te la posibilitati, pune-te in locul ei si gandeste-te de ce ai vrea sa fii iubita lu robby2013
Baga si tu sala...citeste niste carti, schimba-ti lookul, fa-ti o cariera
Atractia presupune : incredere in sine, personalitate, statut social, inteligenta, carisma
Fii sigur pe tine, nu o lauda (un compliment la ceva timp inseamna ca acel compliment e real si nu zici aiurea niste vorbe), invata sa glumesti intr-un mod inteligent, fii original (in loc sa o duci la o cafea sau in parc sau la film scoate-o la un trompi d`ala cu paiul sau du-o undeva sa te tina minte)
Daca mai vrei sfaturi lasa-mi un id.
Nu exista destin nici soarta. Din gandurile ce le produce omul atrage binele sau raul, daca tu te gandesti toata ziua si iti imaginezi ca simti o blonda frumoasa care arata bine ca e gagicata va veni una in realitate si va dori sa fie cu tine
Eu cred ca viata este asa cum ti-o faci. Daca esti lenes, plictisit, dezamagit, nervos, nesimtit si lucrurile nu merg cum vrei tu, nu e din cauza ca "asa mi-e soarta " e din cauza ta.
Cred ca fiecare persoana pe care o intalnesti te marcheaza intr-un fel/ iti deschide ochii/ te dezgusta sau te uimeste etc
E posibil sa devina iubita ta cu timpul. Poate mai incolo tu o sa fii persoana de care are ea nevoie. Poate si acum esti dar ii este frica si de aceea ti-a zis ca te vede doar ca un frate.
Mai robby, ti-am spus sa incerci sa uiti.Da, exista destin si soarta.dar la varsta ta nu cred ca soarta ti-ar pune o iubita in brate pentru a fi definitiv cu ea.Ce se intampla acum cu acea amica care pur si simplu isi bate joc este doar o pregatire pentru ca atunci cand iti este sortita persoana cu care sa fii toata viata sa stii sa o respecti, sa o iubesti.Soarta iti va da ce e pus pentru tine deoparte, la varsta potrivita, locul potrivit etc.Esti mic si acum e doar dorinta. Sunt hormonii din voi, sunteti copii.O zi buna.
Ne facem singuri soarta in cea mai mare parte. Nu in totalitate fiindcă viata este pana la urma si imprevizibila in diverse situatii.
Pai când o astfel de persoana iti iese in cale depinde in mod logic de tine. 99% din oameni se opresc usor in alegeri. Poti lua decizia sa mai cauti... daca cauti mai multe calitati in respectiva persoana, pana o vei găsi pe cea pe care o poti considera perfecta(relativ).
Uite id-ul meu robertjme.Da-mi niste sfaturi ca mi-ar prinde bine)
Nu cred in destin si nici in soarta...cred ca totul e intamplator.Si da, o prietena poate deveni iubita ta chiar daca sunteti cei mai buni prieteni.
Toate se întâmplător, toate se întâmplă cu un motiv. Cât despre a doua întrebare, nu știu ce să zic...Mda, cred că...s-ar mai putea ca să devina iubita ta, dar mna.
Eu nu cred in destin/soarta. soarta ti-o faci cu mana ta. exista cauza si efect. oamenii tind sa creada in soarta pentru ca tindem sa ne agatam de ceva in viata, ceva caruia sa ii multumim sau pe care sa pudem da vina, in functie de castig sau esec.
cat despre treaba cu fata, lucrurile sunt cu doua taisuri. important nu este ca ti-a zis ca tine la tine ca la un frate, ci de ce ti-a zis-o. vrei sa ai mai multe sanse sa iti devina iubita, afla cauza in urma caruia ti-a declarat lucrul acela. si, daca poti "altera" acea cauza, exista sansa sa mergi mai departe decat "un frate".
Hmm... întrebarea ta m-a intrigat. Nu există soartă sau destin. Timpul le decide pe toate. Poate că acea fată a apărut atunci când tu ai avut o problema sau mai bine zis, ai avut o perioadă mai grea... de exemplu : despărţire, deces, etc etc.
Cred că acea fată a apărut în viaţa ta cu un motiv, acela de aţi fi aproape, de aţi alina durerea. Dacă acea fată ţi-a spus că ţine la tine ca un frate, poate fi o iluzie. Adică să ţină mai profund la tine, să vrea să-şi exprime sentimentele faţă de tine, acea atracţie. Şi chestia este că destinul în viaţă ţi-l faci chiar tu cu mâna ta. Sper că acest sfat te-a ajutat.
Soarta o creeaza omul. Depinde ce drum alegi tu. In plus, nimic nu este sigur : nu poti stii ce se intampla peste 3 ore, maine sau anul viitor.
Dar tu nu stii cat de mult mi-as dori sa fiu impreuna cu aceasta fata.O iubesc de 4 ani de zile si ma gandesc la ea zilnic.Cred ca fac ceva ce nu as vrea sa zic daca o vad cu altul.Tu ce zici sa fac? Cum crezi ca ar fi bine? Ca pare dezinteresata de mine.
Uite un mic sfat din partea mea. Stiu cum e sa-ti placa de o persoana enorm de mult. Pardon, nu sa-ti placa, sa o iubesti. Si eu plac pe cineva de cativa ani buni... Si eu iti propun ceea ce am facut si eu. Sa-i spui ce simti, ca vrei mai mult decat prietenie si sa incerci sa fii cu ea. Daca o vezi cu altcineva te vei simti distrus si izolat de viata. Daca nu risti nu castigi. Incearca sa fii intr-o zi mult mai deschis, mergeti si cautati un loc retras cat mai frumos si sa fie in acelasi timp linistit. Si ii spui tot ce simti si ca vrei sa va cunoaste-ti mai bine.
Dupa parerea mea, destinul exista.
Ne nastem cu ceva scris. Acum depinde ce intelege fiecare prin destin. Dar totusi, sa ne gandim la ceva simplu si logic. Odata ce ne nastem, odata ce ne dezvoltam si acumulam cateva notiuni de baza care stau la temelia analizei psihice si mai ales a constiintei o sa ne dam seama ca in viata totul este spontan si incert. Si atunci am fi tentati sa spunem ca nu exista un destin, ca noi controlam absolut tot si ca noi ne putem schimba viata in orice clipa. Viata este plina de incertitudini, nu putem sti daca peste 5 minute o sa mai putem face ceea ce facem acum sau daca o sa mai fim asa cum suntem acum. Dar totusi, printre atatea lucrui neclare, din prima secunda putem fi siguri de un lucru. Faptul ca odata si odata o sa murim. Asadar, sa numim singura certitudine a vietii umane cu termenul de "destin"? Ar fi prea simplu si prea nefolositor sa ne numim moartea, destin. Asta pentru ca nu ne-ar raspunde la intrebari.
Eu cred ca fiecare om are un destin. Si nu doar faptul ca fiecare om este dator cu o moarte ci tind sa duc lucrurile mai departe si sa spun ca ultimele clipe, momente, zile din viata unei persoane sau a unei fiinte o reprezinta destinul. Acela este finalul. Acest lucru mai mult ca sigur, ne este scris, ne este predestinat. Ne nastem, crestem si ne traim viata in 1.000 de feluri. Adica sunt 1.000 de feluri sau poate un milion de feluri de a ajunge la destin. Drumul il alegem noi, il schimbam, il mentinem, il deschidem, il inchidem. Dar odata si odata vom ajunge la capatul drumului unde ne asteapta destinul. De aceea oamenii sunt unici din atat de multe puncte de vedere si chiar si aici. Pot sa faca lucrurile, fiecare in felul lui, sa traiasca viata la limita de jos sau pe cele mai inalte culmi ca la sfarsit sa ajunga sa-si incheie propriul film.
Exista multe teorii, carti, filme pe tema asta. Una care mie mi-a atras atentia este cea a unui psiholog englez, daca nu ma insel, care spunea ca scopul vietii este de a descoperi trei lucruri. Fiecare om, are de descoperit pe parcursul vietii sale trei raspunsuri la trei intrebari care fac parte din destin. Timp in care omul isi poate influenta destinul in mod constant. Odata ce a gasit raspunsul la cele trei intrebari, omul, cel mai probabil va urma sa moara. Daca omul isi schimba destinul in contextul in care moare din anumite cauze fortate inainte de a descoperi raspunsul la cele trei intrebari nu-si va putea indeplini misiunea, astfel nu va ajunge niciodata sa se bucure de etapa de dincolo de moarte. Este un punct de vedere interesant, nu stiu cat de fondat dar oricum, se poate discuta mult pe tema asta.
Legat de intrebarea cu fata...
Depinde de ce cauta, si depinde de ce-i oferi. Daca tu ii oferi altceva decat ce cauta ea, va pastra distanta. Si invers. Semnele in cazul asta se vad de la inceput, dar mereu exista o speranta, adica tot timpul sa te fi vazut dintr-o perspectiva gresita, si odata, printr-o intamplare sa-si dea seama ca de fapt esti ceea ce cauta, dar ai fost prea aproape si nu te-a vazut. Suna complicat, dar este destul de simplu. Oricum, nu dispera, si mai ales nu-ti risipi timpul daca nu simti ca merita. Nu te consuma si nu-ti arunca dragostea si sentimentele pe jos. Nu investi in ceva de care esti convins ca nu va merge.
Nu cred in destin/soarta - soarta si destinul depind de tine - de ce faci si de noroc (intamplare). Daca acum tine la tine ca la un frate, asta se poate schimba in timp