anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau sa mi fac un cont pe olx dar nu stiu cum, va rog daca stie cineva exact sa mi explice si mie pașii care trebuie sa i fac sa mi fac contul. Va multumesc foarte mult. Sănătate multa si o zi super va doresc.

Răspuns Câştigător
| Mimiiii a răspuns:

Bună, păi e foarte simplu. Te poți conecta cu Facebook sau cu adresa de mail. Pentru Facebook : apeși pe "continuă CU Facebook" și gata. Pentru adresa de mail : apeși pe creează un cont nou și îți introduci e-mail-ul și o parolă și gata, ai cont de olx. Succes. Sper că te am ajutat și ai înțeles cum se face. O zi bună!

1 răspuns:
| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Mimiiii):

Multumesc am facut un cont mai demult pe care mi am pus un anunț, dar la scurt timp anuntul a fost dezactivat de catre ei( de olx) si oridecite ori postez anunturi mi le tot dezactiveaza olx ul fara nicio explicatie de ce oare? Undeva am gresit eu? Su ce sa ma cred, si acum nu ma lasa sa mi sterg vechiul cont si sa mi fac altul. Facebook nu am si nu i mi fac din cauza ca nu i mi place platforma aceea.Mersi totusi pentru raspunsul pe care mi l ai dat, seară frumoasa.