| sebywarlord a întrebat:

vroiam sa pun o intrebare de ceva timp dar m-am tot abtinut, insa deja numai pot :
Cand aveti de gand sa incetati cu intrebarile de genu : cum sa-mi fac parul?/cu ce sa ma imbrac la petrecerea lui X /imi faceti si mie o compunere cu titlu blabla?
Deci eu sau ceilalti useri nu stim cum arati tu in realitate doar daca ai o poza la profil; care nu ajuta cu nimic find foarte mica, CUM CREZI CA ITI PUTEM DA NOI SFATURI DESPRE CUM SA ITI FACI PARUL? 2. Ti se pare tie ca toti cei de pe TPU au fost la tine acasa si ti-au vazut garderoba ca sa iti spuna cum sa te imbraci? la ce raspuns te astepti unu de genu : a da ar trebui sa-ti iei pantaloni tai albi de la zara + camasa aia din lee cooper roz +pantofii aia de numai stiu care? NU STIM CE HAINE AI TU SI NU ITI STIM SITUATIA FINANCIARA SA ITI DAM SFATURI CE HAINE SA ITI IEI TREZIREAAAAAAAAAAA ...3. Cum sa iti facem noi o compunere, daca tie iti e lene sa cauti si sa ti-o faci singur/a pentru TINE, noua dc nu ne-=ar fi lene? chiar crezi ca cineva se pune sa scrie jumatate de ora/1 ora la ROMANA doar ca sa te ajute pe tine ca tu esti lenes/a? pentru o amarata de fundita? App scrie clar in regulament : Acest site nu este un loc unde sa iti faci tu temele la mate/romana/chimie etc ...cauta si tu pe Google pentru ca sigur gasesti!

6 răspunsuri:
| CandyTetris a răspuns:

Cu compunerile ai dreptate, daca ti-e lene pana si sa cauti o compunere pe net, ce naiba mai cauti in scola?
Cu hainele si parul insa, nu.Majoritatea fetelor incearca sa dea detalii gen culoarea tenului, forma fetei, detalii care ne ajuta sa le ajutam.Intr-adevar nu avem de unde stii ce are X sau Y in garderoba,dar le putem spune cat de elengant,cat de sters/strident, cat de mulat/larg ar trebui sa se imbrace, plus ca majoritatea fetelor isi cumpara un out-fit nou pentru fiecare eveniment.Ca baiat e clar ca nu poti intelege(frati-meu cu 3 fete in casa si tot nu intelege complet),faza e ca e greu sa gasesti stilul care ti se potriveste,si daca nu ai un prieten/o ruda care sa te invete e greu sa iti dai seama singura,mai ales ca in Romania daca nu ai bani de dat, e imposibil sa gasesti un frizer care sa stie ce face, sau un vanzator pe care sa-l doara macar intr-un fir de par de cat de bine se potriveste o haina pe tine.Hope I helped.happy

| SashaPieterse a răspuns:

Hei! tu! nu mai critica fetele de pretutindeni care nu stiu cu ce sa se imbrace sau cum sa-si faca parul pentru ca pun pariu ca si tu i-ti intrebi prieteni sau prietenele cum sa te imbraci sau din astea!

| sebywarlord explică:

Ai dreptate "tu" dar prietenii/prietenele mele stiu ce am in dulap, imi stiu hainele etc, nu criticam doar intrebam cand vor icneta cu asemenea intrebari,

| Zmeurik1 a răspuns:

Extraordinar, daca nu ai chef sa faci u compuneri da nu le face cine te pune, te obliga cineva?! Nu. Si care e problema ta ca intrebam chestii de fete?! e o lume liberawinking

| AnonimaPunct a răspuns:

Lasa-l ca are dreptate...

| babyalexa a răspuns:

Si eu de ce ti-as zice tie idei de site-uri? Esti impertinent sincer...de aia exista categoria beauty si fashion sau asa credeam eu. Poate stii tu alt motiv.