Eu știu ce-ți spun Man fiindcă am fost în 4 țări străine și știu foarte bine cum este de unul singur!
Germania, este o țară cu multe restricții! Și în primul rând dacă nu ai unde locui unde sta la primul control unde te prinde poliția și vede că nu ai o hârtie enorm de importantă ce se numește Anmeldung! Meldețdet! o să ai probleme serioase cu ei! îți dă amendă mare! Si te trimite înapoi în țară!
Iar cu lacurile de muncă nu-i chiar așa de "ușor" trebuie săte duci prezent de unui singur săte prezinți la orice firmă cu CV tău și toată experiența de muncă în orice domeniu pe care îl ai oro trebuie să ai o schoală ceva pe acel Cv al tău să vadă omul că ai măcar ceva pe el și te poate angaja la firma lui!
Și cum te angajezi? Trebuie să-ți lași CV la firme tu trebuie să mergi personal și sa ai adresă validă unde stai! Tu ca oamenii sate poată găsi și contacta apoi aștepți prin firma de recrutare pentru angajați săte contacteze!
În Germania chiriile sant foarte foarte scumpe! mâncarea este ieftină Hainele sănt scumpe țigările e jale! Scumpe dacă ești fumător dai și 8-10 euro pe un pachet de țigări! E grave dacă ești fumător! Banii bine înțeles căi vei face fiindcă nu se compară salariile din România cu ale Germaniei! Dar nu o săte angajezi până nu-ți pui în ordine actele care îți trebuiesc toate! și sa ai un loc unde să locuiești! al tău!
Sant o groază de zis/spus despre Germania Maiiales acum după alegerilor care sau făcu! nemți sănt foarte foarte!
La depozite și abatoare am muncit cel mai mult! Dumnezeul îmi este martor! La absolut tot ce-ți spun cu Adevărat! Man! Ai grijă că acolo sănt cei mulți psihopați și nenorociți mai rău ca la închisori! Abatoarele și fabricile sănt pline de "oamenii" foarte foarte răi! Dușmănoși!