In Iasi, singura? Oare s-a schimbat lumea asa de mult? Stiam ca moldovenii dau buzna si-ti fac bine si cu forta.
Iesi din casa. Nu astepta sa te scoata altii. Iesi si vorbeste cu oricine. In final se va lega o prietenie sincera, nu de Facebook sau TPU.
Deci nu ai prieteni, odata ce spui ca stai singura inchisa in casa, ca aia de pe forumrui online NU-ti sunt prieeni, ci conturi ireale, de plictiseala si pierdere inutila de vreme.
De ce nu iesi afara, in lumea reala?
De ce nu-ti iei un job?
la 22 de ani esti ditamai femeia, apta sa muncesti, si sa-ti faci o viata frumoasa si fericita, daca vrei.
Hei, ma numesc Ana Stefania sunt din București, am 26 ani și am avut câțiva prieteni virtuali de suflet în copilărie și adolescenta. De fapt dacă stau sa ma gândesc atunci chiar au fost prieteniile mele adevărate! Putem sa ne cunoaștem dacă vrei. Și eu sunt în aceeași situație, prefer deci sa vorbesc cu o fata pentru că băieții se vor folosi de ce vor afla despre tine pentru a face ce vor după și sa și consume intențiile. Spune-mi unde ai vrea sa ne vorbim și sa ne cunoaștem? E mai simplu sa ținem legătura dacă suntem la distanta! Ce zodie ești?