| Wordofthat999999 a întrebat:

Va plac albinele? Nu-i asa ca sunt adorabile? Ca daca n-ar mai fi ele nu am mai avea miere si e foarte sanatoasa.

39 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îmi place să le filmez câteodată.Da, sunt chiar drăguțe pentru nişte insecte.Iar eu în genere nu agreez insectele.
P.S. studiu de caz: albinele sunt vitale pentru noi.Las un link
http://independent.md/......pravietui/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,adorabile)))Mai ales cand esti alergica la veninul lor.

NOname
| NOname a răspuns:

Aha, fix pentru aia le plac (ca hoţul, care îl place pe cel, pe care îl tâlhăreşte, pentru că acesta a muncit şi are ce să i se fure).

http://youtu.be/E0N8UYgMGDQ

| GoldenZenith a răspuns:

Sunt minunate. Mai ales când ai stupi și trebuie să ai grijă de ele și te inteapa cam o mie și ajungi la spital cu branula day dreaming

| RAY a răspuns:

Nu prea imi plac,cand le vad asa mari si ca zboara spre mine cu asa mare viteza e cursa morti pentru mine, anul asta numa dupa mine au fost dar si viepsile,plus ca daca o albina te inteapa e grav ca lasa acul cu venin acolo in scimb viespea te ataca, te inteapa apoi pa te lasa in pace, dar in general nu te ataca nici albinele, viepsile daca nu le faci ceva, imi place mierea e foarte sanatoasa asa e

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti alergica la veninul lor?

| RAY a răspuns (pentru GoldenZenith):

Mai ales daca si ploua afara, te ataca in grup asa e, tu ai stupi de albine?

Ai filmat si stupul lor?

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

Câțiva.

| RAY a răspuns (pentru GoldenZenith):

Deci esti invatata cu albinele, te-au intepat vreodata in grup?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Da

anonim_4396

Nu eram lângă vreun stup.
Ele veneau la flori.

Te-a intepat de multe ori o albina sau o viespe?

Ce frumos si nu veneau si la tine?

anonim_4396

Albina niciodata.Viespea o singura data, dar am. facut o reactie alergica destul de puternica, ceea ce nu e prea normal de la prima intepatura.Asa ca am facut un test cutanat si mna se pare ca sunt alergica la ambele.

anonim_4396

Zburau pe lângă mine. Oricum, sunt obişnuită cu ele (vara).

Sa ai grija sa numai fi intepata ca e de rau daca esti si alergica

Si stateau pe tine?

anonim_4396

Stiu

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Eu am fost intepat in piept de una, mergeam pe strada si ma trezesc cu o intepatura mare, credeam ca e de la inima, pun mana la piept si dau de un 'guguloi' si vad cum cade albina moarta. Am ramas masca)))

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Ce a urmat? asa ghinion mai rar man, ele ataca daca le ataci

Sunt imun la intepaturile lor, a trecut in cateva ore umflatura aia, nu am avut reactii adverse,, organismul nu a reactionat urat, aici am avut noroc.

Ce romantic te-a intepat in piept si a murit dar tu ai trait, asta imi aminteste de un film romantic

anonim_4396

Nu.Că nu aveam eu polen pe mine.Pe flori.Roiau în jurul lor, iar eu fiind tot pe acolo, şi în jurul meu.
O singură data m-a atacat o viespe pentru că s-a întâmplat să îi calc teritoriul (habar nu aveam).Cu albinele nu am avut treabă, mi se par nişte ființe paşnice atât timp cât nu faci nimic rău să le deranjezi.

Poti deveni apicultoare sau sa cunosti mai mult comportamentul lor, este clar ca te plac

A murit pentru mine, ca sa isi bage un venin in corpul meu care e benefic daca nu esti alergic.
A dat romantismul in tine?

Da,cand vad ca ti-a dat viata o albina pentru tine, cata iubire, a murit romantismul de mult, dateam la telenovele cand vream sa imi conving pisica sa se transforme intr o fata

Pasiunea din telenovele renaste!))))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici nu pot exprima ce sentiment profund de adoratie ma incearca atunci cand vad o albina - aproape de fata mea sau la 2-3 cm distanta de ochii mei day dreaming Le prefer pe alea de la Chanel.

anonim_4396

Am fost mai de mult în curtea unui apicultor, îți dai seama ce era acolo.Sute, dacă nu mii de albine.Am fost fascinată, mai ales că eram 3 persoane din care 2 nu purtam costum special de protecție, şi cu toate astea, ele nu au fost deloc violente.

Întrebări similare