Neah, nu am mers la facultă.Am considerat că nu se merita.Acum mă gândesc că mi-ar fi plăcut la limbi străine.Dar timpul nu este încă trecut, iar eu nu-mi fac griji.
Altă dată mă poți contacta in privat, nu are rost să scriem personal stuff in the open, dacă se ajunge şi acolo.
Hei!
Da, albinele sunt frumoase, mai frumoase ca fluturii din punctul meu de vedere, doar că înțepătura lor e dureroasă rău
Pa, pa
Daca n-ar mai fi albinele nu am mai avea nici un fel de mancare poate voiai sa spui, nu doar miere) Albinele sustin toata industria alimentara.
Am fost apicultor amator (desi cu studii si diploma la Agronomie).
Vreau sa spun ca in ultima vreme, ma cunosteau si nu ma mai intepau.De beneficiile de pe urma lor, se stie, desi mi se pare nedrept sa le luam hrana lor, inlocuind-o cu surogate, asa cum procedeaza statele actuale cu noi! daca as fi la protectia animalelor, as casapi apicultorii! Dar nu sunt!
Imi place mierea, dar nu albinele; poate doar atunci cand pacatul va disparea de pe pamant si nici o vietuitoare nu va mai face rau.
Mierea este la fel de rea ca si zaharul; diferenta este ca mierea contine mai multi nutrienti fata de zahar.
Imi place mierea alba pentru ca nu este asa de dulce. Imi plac dulciurile, dar care nu sunt prea dulci.
Da, imi plac. Daca nu ar fi albinele ar disparea si o parte din plante, nu doar mierea