Nu le acorda importanta si vor disparea.
Atat timp cat tu le acorzi importanta subconstientul tau iti va oferi noi vise stiind ca esti fascinat de asta si tot odata speriat.
Altfel spus, ignora-le!
Mi se intampla de multe ori dar niciodata nu primesc destule informatii ca sa schimb ceva...
Ignora-le, nu sunt asa de importante.
Daca tot se adeveresc atunci noteaza-ti pe o hartie ce "visezi". Poate o sa te ajute. *poate vezi numere la loto sau subiecte la teste*
Succes!
Ah,marite domn, nu pot crede ca in viziunile tale apare o tanara umila si nedemna de atentia domniei tale!
De demonstrat!, as putea aștepta pana as vedea sau Visa o alta viziune si sa încep sa scriu. Dupa aceea sa aștept pana sa se întâmple in realitate. Sau mai bine nu le dau importantă cum a zis si ZuKest sa nu ma creadă lumea nebun...
Stiu ca ai pus intrebarea acum 6 ani, dar si eu "sufar" de asa ceva.
Cand a fost un cutremur m-am gandit ce ar fi daca ar veni la scoala si chiar s-a intamplat.
Odata, cand am fost la balet am avut un sentiment ca se va intampla ceva rau cu mine si chiar asa a fost, era sa lesin acolo.
Acum cateva zile am avut sentimentul ca o sa fac apendicita si a doua zi chiar ma durea burta dar spre norocul meu nu era apendicita.
Aceste viziun si sentimente pot fi de la psihic. Recomand un psiholog