Salut, Alex! Peste o luna implinesc 18 ani, si drept sa iti spun, prefer sa nu imi fac majoratul. Este alegerea mea personala, nu mi-a impus nimeni, din contra, ai mei au ramas putin dezamagiti cand le-am adus la cunostinta alegerea mea. Nu este o regula in ceea ce priveste petrecerea de majorat, fiecare si-o face in functie de buget si de preferinte. Da, ar fi o amintire foarte frumoasa sa iti inchiriezi un local, chiar iti recomand sa faci acest lucru (in cazul in care vei face 18 ani curand, caci nu cred ca ti-ai specificat varsta in intrebare ).
Cat despre bani si cadouri, NU esti obligat sa dai banii parintilor, nu te poate obliga nimeni, sunt banii tai si faci ce vrei cu ei. Bineinteles, unii parinti sunt prea impunatori, si au uitat ca ai niste drepturi, dar din pacate aceasta problema va trebui sa ti-o rezolvi personal. Iti doresc o zi buna!
Eu am 23 ani acum, nu era vorba de mine, ci de un var de-al meu. Oricum, la multi ani si tie!
Sa stii ca ai dreptate in privinta banilor asa este. Normal ca nu e obligat sa dai banii, dar ce sa faci când ti-i cer si te intreaba,, cati bani ai primit?'' Dar noh, alte vremuri... acum cica e criza, probleme, etc si se doreste a se sti fiecare, membrii familiei cum isi administreaza banii, adica sa nu ii chiar arunce pe geam, pe nimicuri (acum si fiecare depinde ce intelege prin nimicuri). Asta e viata de roman, ce sa faci?
Si ma refer la sume mari, nu de 10-50-100 lei pe care-i primesti din când in când de la bunici, bani de buzunar.
Poti sa argumentezi de ce sunt idealuri idioate? Ca de aruncat cu piatra si criticat e tipic romanesc
Fiindca ai impresia ca la 18 ani ai facut vreo mare realizare doar pentru ca ai implinit o varsta ca sa faci mare bairam din asta.