anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voua va plac fetele care poarta fusta/rochie sau pantaloni? Nu as vrea sa jignesc fetele, dar nu stiu in ultima vreme, mi se pare cam demodat, taranesc fetele care poarta fusta/rochie in fiecare zi. La diverse evenimente, la nunta, spectacol mai inteleg, dar asa...

Seara placuta! happy

11 răspunsuri:
| syd2 a răspuns:

Depinde de rochie, daca e una stilata si draguta atunci e ok.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie imi plac fetele care poarta rochii si fuste, exemplu Andreea Balaban, dar eu n-as purta. Eu am o dragoste imensa pentru tricouri si mintea mea functioneaza la modul "Decat sa-mi iau aia mai pun x lei si-mi iau un tricou "laughing.

Nu mi se par demodate rochiile si fustele, sunt elegante si frumoase dar nu ma dau banii afara din casa pentru a da 400-500 lei pe o rochie si sa o port o data la nu stiu cat timp. laughing

| Bacemi a răspuns:

Eu unul sunt adeptul femeii aparent pudice si apreciez contrastul. E mai interesant ca o fata / femeie sa sugereze decat sa arate. O femeie puternică în bunul sens al cuvântului își celebrează jovialitatea copilărească, lucru ce ar putea fi evidentiat prin simplitate. Apreciez însă mai mult fustele sau rochiile pentru ca gasesc in ele ceva aristocratic, fata de banalii pantaloni sau blugi. Dar pentru ca o femeie să fie atrăgătoare cu adevarat ea trebuie să poarte ceva ce poate incita mințile unui bărbat fără ca acesta să fie scopul. Cu toții suntem prea complecși pentru a fi încadrați în "țărani" / moderni sau femei usoare / maicute. Important este în primul rând ca pentru acea fată / femeie îmbrăcatul ei să reflecte modul în care este sinceră cu ea și în primul rând o joacă, nicidecum un mod de a demonstra și a manipula.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Mie imi place sa le vad in fuste/rochii, doar sa nu fie d-alea office, bine si d-alea cateodata, astea mi se par interesante https://www.google.ro/......ps?/search

Dar pana la urma unei fete frumoase ii sta bine si in haine de baiat :P

| PeFuga a răspuns:

E normal ca fetele/femeile sa poarte fuste si rochii, desigur, adecvate momentului zilei. Mi se pare la fel de firesc sa poarte pantaloni atunci când este prea frig sau cand pur si simplu simt nevoia sa se îmbrace astfel! Feminutatea, dincolo de îmbrăcăminte, este data de gesturi, vorbe, personalitate.

| T0T a răspuns:

Îmi plac fetele cu rochii și tu îmi pari destul de idiot să spui că e demodat ceva ce le pune în evidență feminitatea. Țăran ești tu.

| Dorotheea21 a răspuns:

Ce "gusturi" ai.
"Taranesti" sunt blugii, nu fustele sau rochiile.

| Softe a răspuns:

Îmi nu e mai încântător decât sa vezi o fata în fusta, având în vedere ca a apărut moda asta cu pantalonii care m-i se pare aiurea.

| Divy a răspuns (pentru Dorotheea21):

E din cauza că vrea să vadă fundul laughing

| Tpuist a răspuns:

Fuste/rochii poartă fetele adevărate, pantaloni cele care sunt mai băiețoase.

| SatanLovesYou a răspuns:

Chiar conteaza?

Fiecare ar trebui sa fie liber sa poarte ceea ce doreste. Eu sunt fata si urasc rochiile/fustele. Si nu sunt interesata de cosmetice si alte dracii. Nu, nu sunt feminina in sensul conventional. Daca alte fete simt nevoia sa se incadreze in cutiuta feminitatii...problema lor. Dar si dreptul lor.