Ii spui tu Hey tatal tau e hot Ea: nu dc? Tu : pentru ca mi s-a parut ca a frat stelle de pe cer si ti lea pus in ochi. Acesta nu este un alint este un compliment si alinturi. Pisycutza :*, Scumpi Meu, Birea mea...app.cei cu happy de acolo?
Buna.In niciun caz sa nu ii spui pisi sau alte porecle care seamana a injuraturi. Spune-i ceva clasic, mai gingas cum ar fi un nume de floare care ii place ei sau printesa. Daca ar fi vorba de floare, cum am mentionat si nu are vreuna frumoasa spune-i garofita, trandafir sau ghiocel.Acestea sunt unele dintre cele mai gingase flori. Sper ca te-am ajutat.
Măi, eu dacă aș auzi astfel de replici de la un băiat aș lua-o la fugă serios acum, fiți voi înșivă, chestiile de genul chiar sună forțat și nu sunt deloc originale ori încântătoare. Dacă am chef să aud astfel de cuvinte mă duc pe facebook, acolo e plin de pițipoance și "swag"-eri care postează siropoșenii de-astea fără gust...
Poate e mai ciudat dar eu si iubitul meu ne alintam BOU si VACA
Ne mai spunem dragostea mea, iubirea mea, papadie, pasarica, miss si cam atat.
Dar cel mai frecvent BOU si VACA
Zana mea, printesa mea, pitica mea daca e mica de inaltime, mato. sufletelul meu, viata mea etc!
Nu cred ca unei fete i-ar placea sa folositi texte de agatat de pe net, alintaturi de pe net, tot aici am gasit o fata care isi alinta iubitul surubel)) deci alint-o cum simti u, dar FRUMOS nu jignitor
Dacasunteti genu` mai nebunatici poti folosii tot felul de tampenii care o sa i se para dragute..."piersicuta, dovlecelinimioara, pui" tot felul` de diminutive si bazaconii din astea.Dar daca aveti o relatie mai serioasa in care nu prea se fac glume, ei rezuma`te la iubire, viata mea si alte cele:*
Aww :X Ce drăguţ
-Ce face boul meu? :X
-Bine, văcuţa mea ce face? :X
Am glumit..sa nu crezi ca vreun om intreg la minte vorbeste asa cu fetele
Pfff...mă bucur sincer să aud că era doar o glumă.Și ai dreptate nici un om ÎNTREG LA MINTE nu vorbește așa, dar din păcate întâlnesc tot mai multe specimene de-astea.