| UnBaiat439 a întrebat:

Vreau sa imi iau o tigara electronica. Mentionez ca acum fumez Kent 8, un pachet la 2-3 zile. Vreau sa imi spuneti la ce trebuie sa fiu atent cand imi iau tigara, si cum sa o aleg!

12 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Tigarile astea electronice nu se compara cu una adevarata, oricat de calitativa ar fi tigara electronica + ca sunt foarte toxice. Totusi daca doresti sa iti cumperi una, uita-te sa aiba o baterie cat de cat ok, ma refer la autonomie.

| UnBaiat439 explică (pentru Jipa95):

Da, dar vreau sa ma las` de fumat, iar din tigara asta electronica sa mai "pufai " din cand in cand, atunci cand imi mai vine sa mai fumez...

| Jipa95 a răspuns (pentru UnBaiat439):

De fumat te lasi numai daca ai vointa! Nu te lasi de kent8 care sunt daunatoare, si iti cumperi altceva care face si mai mult rau.

| alinutza0408 a răspuns:

Tigarea propriu-zisa o poti lua de la un dealer autorizat. Apoi trebuie sa iti cumperi nicotina, glicerina si arome.Trebuie sa ai grija la cantitatile pe care le amesteci.Gasesti tutoriale pe youtube.Personal merg pe ideea ce e-n mana nu-i minciuna.Am un amic, a facut apa la plamani sau ceva de genu din cauza vaporilor si a aburului inhalata.

| Electronica_Tigara_1988 a răspuns:

Salut!

Pentru cat fumezi tu, iti recomand http://www.tigaraelectronica-nr1.ro/tigara-electronica-ce4-plus.html. Este foarte buna pentru incepatori: este usor de utilizat, ofera un gust placut si nu are scurgeri de e-lichid.

| stlucian a răspuns:

Vezi aici:

http://videotutorial.ro/......ial-video/

in link prezentare video mai jos

| UnBaiat439 explică (pentru Electronica_Tigara_1988):

O pot comanda de pe net... E foarte bine! Dar e o problema: am doar 17 ani!

Deci, mi-o pot comanda daca sunt minor?

| Electronica_Tigara_1988 a răspuns:

Noi nu ti-o putem livra daca ai 17 ani. Daca parintii tai sunt de acord, poti sa ii pui pe ei sa comande.

Dar daca pun pe un prieten comanda? ( el are peste 18 ani)

| UnBaiat439 explică (pentru UnBaiat439):

Parintii mei nu stiu big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti recomand sa te lasi de fumat, daca nu te lasi faci cancer. Sper sa te lasi de acest obicei