| unku a întrebat:

Vreau sa va cer cateva sfaturi.

Eu am 1.78 metri inaltime si 55 kg, si deci, sunt subponderal.
Ideea este ca eu am dezvoltat un complex inca de pe vremea cand eram la liceu. Faptul ca nu pot sa ma ingras a devenit o problema pentru mine.

Am o parere foarte proasta de faptul cum arat din aceasta cauza, deoarece am obrajii impinsi (ceva de genul http://i.realself.com/full/8e30a659c31b53017073692309ab0 da1/12-33611.jpg ) si am urme de la acnee, ceea ce se vede oribil.
In toti cei 24 ani traiti (suna cam extrem :D) am ajuns la maxim 59 kg si nu am depasit niciodata aceasta greutate.

In momentele de stres ajung mereu pe la 54-55 kg deoarece nu am pofta de mancare.
As fii bucuros daca m-ati ajuta cu cateva sfaturi in legatura cu ingrasatul, as vrea sa ajung la min. 65kb. Am uitat sa precizez ca sunt activ dpdv sportiv.

Multumesc.

2 răspunsuri:
| maria89nic a răspuns:

Eu mânânc zilnic, la micul dejun:
6 baghete dristor de vită
La prânz 2 meniuri de la Mc Donalds
Și seara 2 meniuri KFC...

| BadBEver a răspuns:

Am si eu aceeasi problema ca tine. Cu 3 luni in urma aveam 1.75 cm si 56 kg.Acum am 1. 79cm si 66kg si oricum am un complex ca sunt prea slab. Insa de la 56 la 66 am ajuns foarte repede (maninci odata la 2ore jum. sau 3 undeva de 6 ori pe zi) si nu alergi defel asta te mentine slab. Eu in 3 luni am adaugat 10kg si vreau sa mai adaug inca vreo 10 deci daca a mers la mine va merge si la tine. Succes