Astia nu sunt cei cu inselatoriile?
Iti iau bani cu promisiunea sa te faca vedeta, top model, etc.
Si fac un contract la limita legii care sa-i apere dar prin care tu esti obligat sa le dai bani periodic fara ca ei sa faca nimic.
Ca fapt divers: am găsit următorul anunț pe OLX:
"Va asteptam pe toți de la 18 ani pana la 70 pentru proiecte plătite pe loc in figurație simpla, testări produse cosmetice, ședințe foto programul este in funcție de fiecare cum poate pe tru detalii sunați la 07******05"
Am mers la punctul de lucru al acelei firme. Acolo am plătit o taxă de înscriere de 200RON, primind bon fiscal, apoi am aflat că am fost selectat să particip la câte o ședință foto lunar, timp de un an, pentru reclame. Mi s-a spus ca pentru fiecare ședință foto pentru reclame voi primi câte 500 de euro. Dar pentru asta am încheiat un contract în valoare de 2800RON. Am plătit și aici 550RON o primă tranșă din acel contract, primind și de data asta bon fiscal.
Sper ca nu te-ai lasat atrasa in aceasta inselatorie.
Ei iti tot cer tie bani ca sa iti gaseasca sedinte foto. Dar niciodata "nu te incadrezi".
Daca observi, in anunt se spune ca a tot platit. Nicodata nu a incasat.
Salut în cât timp te au sunat după ce ai plătit prima taxa?
(Pe contract scrie numele "Miricica Cristian Marian")
La scurt timp. Pe 13.12. 2022 am plătit taxa de înscriere de 200RON, iar pe 15.12. 2022 am plătit 550RON.
Si eu am semnat contractul cu ei, acum, in februarie.
Am platit integral contractul.
M-au trimis la niste figuratii foarte ieftine, complet nerentabile, dar nicio sedinta foto deocamdata.
Am discutat cu avocatul meu. Daca va fi nevoie sa luam masuri, ar fi foarte bine sa comunicam, sa colaboram.
Ti-am trimis un mesaj in privat.
Eu și prietena mea am semnat contractul chiar ieri cu ei…și voiam sa întreb…la voi s-a rezolvat ceva pana la urma sau doar își bat joc?
Salut!
Pentru mine nu au facut nimic din cele promise in contract si, dupa o discutie cu avocatul meu, am luat decizia sa imi recuperez banii in instanta.
Scrie-mi te rog, pe georgemihaita@gmail.com, ca sa putem sa ne organizam (sa avem sanse mai mari sa ne recuperam banii, impreuna - fiecare persoana care a cazut prada escrocheriei este o victima, dar si un martor!).
Bună! Urmează sa finalizez si eu contractul cu ei. Ai reușit sa lucrezi cu ei?
Stie cineva numele fetei din Bratianu 14?
Claudia si mai cum?
Buna ziua ca si Owner al acestei Agenti, va comunicam ca aceste comentarii nu sunt legate de ceva real sau reprezinta vreun contact cu noi, avand in vedere ca dumneavoastra adaugati comentarii, nefondate la adresa noastra si denigrati compania noastra prin aceste afirmatii nefondate dupa conturii diferite create pentru a face cu buna stiinta rau.
Rog Administratorul acestui site sa ia masurile legale pentru acesta problema.
Buna ziua ca Owner al acestei Agenti, asteptam sa ne spuneti cand s-a facut acest contract de care tot spuneti ca la-ati facut cu noi, suntem si noi curiosi cand cum, daca nu cum-va faceti parte si dumnevoastra din aceasta campanie a celor 3 -4 insi cu conturii false. In plus de asta noi putem demonstra cu acte doveditoare si probe in tot ceea ce dumnevoastra afirmati.
Buna ziua ca Owner al acestei agenti, va rugam sa va prezentati la sediul nostru si sa dovediti ca sa semnat un contract intre dumneavoastra si agentia noastra.
Buna ziua ca si Owner al acestei Agenti, va rog insistent sa va prezentati la sediul nostru cu contractul intre dumneavoastra si agentia noastra pentru a dovedi cele scrise de dumnevoastra mai sus, noi detinem toate dovezile si probe in cadrul agentiei, in plus de asta avem dovezi ca toti cei care au venit au participat la sedintele pentru foto, public spectator, reclame, filmari, testari produse, diverse proiecte..etc.
Bună ziua, am participat la diverse proiecte ale firmei : țin să menționez ca este o firmă de încredere și sunt foarte multimit!
Bună ziua, țin să precizez ca am avut și am și în prezent o colaborare deosebită cu NEW CASTING PHOTO FOR ALL IN ADVERTISING : am participat în mai multe proiecte ale agenției!
Salut! Eu sunt in situația în care am încheiat contractul cu ei și am platit taxa de înscriere de 200 de lei nimic mai mult că acum am aflat discuția de aici.mă pot obliga sa platesc mai mult? Mai am cum sa ies din asta? Sau nu plătesc și aia e le dau block peste tot, mă pot da in judecata in baza contractului că nu fac ce zic ei?
@bbrulz trimite mesaj la adresa din mesaj pentru detalii.
Buna, îmi poți spune te rog dacă după finalizarea plății ai mai fost contactat pentru vreo ședința foto? Am plătit 500 lei și vreau sa știu sigur înainte de a mai face vreun pas in acest sens.