Se pare ca o cheamă Sanda, poate și Claudia. Marian Miricica, cel trecut ca reprezentat legat in contract, este soțul ei.
Buna seara, îmi puteti oferi mai multe detalii? astăzi am plătit suma de 500 RON.mi s-a spus ca taxa de înscriere in proiectul cu sedinte foto este de 550 euro, urmând sa primesc 500 euro după fiecare shooting făcut. La dumneavoastră s au respectat cele scrise in contract? Vreau sa stiu sigur dacă se respecta sau este înșelătorie, înainte de a plăti suma totala. Eu am mai dat 200 RON pentru contractul cu testarea de produse la centrul CIPD Floreasca, acolo s au respectat condițiile, am primit 210 RON după 3 zile de testare pentru o crema SPF.
Buna! Da, se numeste Claudia-Sandra si formeaza o familie cu Miricica Marian.
Eu am reziliat contractul inainte de efectuarea albumului tocmai pentru ca nu s-a respectat punctul 8.3 din contract.
Citeste cu atentie contractul si vei gasi solutia singura.
Bună ziua, eu am fost ieri la strada Ion Brezoianu 14 ca să semnez contractul, din fericire am plătit doar 50 de lei și ar fi trebuit sa ma duc mâine sa plătesc și restul. Anunțul îl găsisem pe OLX.
Am reziliat contractul din fericire dar plătisem "avansul" de 500 lei.îmi doresc sa îmi recuperez banii pentru ca s-a efectuat niciun album foto.ați reușit sa va primiți banii înapoi?
Emanuela347 întreabă: