| NYØ2002 a întrebat:

Am o stare asa nasoala! Ieri a fost majoratul meu, unu mi-a stricat toata bucuria! Aseara am plans mult!
Am postat pe Facebook postari de ziua mea!
Unul din orasul meu m-a facut de ras! Mai de cct mai pe romaneste!
El a pus postari cu mine si facea misto!
http://imgur.com/gallery/N8QbK72
Aici doua postari!
Mi-a raspandit mai tare porecla.

Tot orasul are ceva cu mine! Simt ca trebuie sa ma mut in alt oras după școală! Eu stau in judetul Vaslui intr-un oras mai mic!
Mi-am luat mult hate de la multi dupa felul in care arat!
Eu sunt mai diferit fata de ceilalti!
Sunt inchis la piele, nu beau alcool, cafea, nu ma duc in cluburi, nu imi place violenta! Adică sa ma bat cu altii! As vrea ca toata lumea să fie mai linistită si sa nu mai fie discriminare!(Respect Katalin Talent:Jos Ranga! Stop Violenta!)
Cred ca sunt in depresie! S-au adunat mai multe chestii pe parcursul timpului si nu le pot uita!
Ma puteti ajuta sa ies din starea asta nasoala?

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ai nevoie de o consiliere pshiologica, are pe naiba tot orasul ceva cu tine, gandesti emotional nu gandesti rational, ala a facut misto de tine ca poate sa faca, daca ai fii musculos nu ar fi spus, nu e vorba de tenul ala nu creea un complex din asta, ai de ales il infrunti real, esti indiferent, arati ca iti pasa =iar el este satisfacut astfel

| NYØ2002 explică (pentru RAY):

Eu am fost vara trecuta la scoala de vara/tabără in Iasi! Eu am vazut viata cu alti ochii! Oameni de treaba! A fost bine sa stau 2 saptamani fara sa imi aud porecla! Fete multe ma imbratisau si aici o laie!
Judetul Vaslui e cel mai de cct! Il urasc! E bun si In Vaslui sa stau decat in Orasul Husi!

| RAY a răspuns (pentru NYØ2002):

Suntem produsul societati in care traim

| NYØ2002 explică (pentru RAY):

La ce te referi?

| oz_1736 a răspuns:

Raporteaza pozele. Mai vorbeste si cu altii sa faca la fel

| RAY a răspuns (pentru NYØ2002):

Pe scurt traiesti intr o societate de rahat esti inconjurat de rahat simplu

| NYØ2002 explică (pentru oz_1736):

Le-a sters dar le-a vazut cativa!

| Cosmin86 a răspuns (pentru RAY):

Are nevoie grav! Tu nu vezi cat de mult se victimizeaza? E si in psihologie chestia asta, cand cineva se victimizeaza intr-una.

p.s.: sincer, la ce postari tampite a pus, ma mir ca doar o persoana a facut misto de el laughing