| Cazian a întrebat:

Salutare, azi când am fost la sala, o fata și-a pus telefonul pe suportul unde se tin barele, efectiv acolo unde de lasă ele. Eu mi-am luat bara și am făcut exercițiu in alta parte, pentru ca sa ma văd in oglinda cum execut mișcările. Dupa ce am terminat am dus bara înapoi, dar ce sa vezi ca nu am văzut telefonul ei la timp, ca era negru la fel ca și suportul, in sala erau becurile stinse și erau doar cele ambientale, (benzile led de culoare albastra) și era o lumina cam slaba. Mai pe scurt i-am spart telefonul, acum eu va întreb ce vin am eu? De ce își pune telefonul efectiv pe echipament unde oamenii lucrează și își duc sculele înapoi? Eu imi las telefonul lângă mine când lucrez, mai precis pe jos, pe banca, unde lucrez, efectiv lângă apa. Ea nici măcar nu lucra in zona aia.

5 răspunsuri:
| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Toti prosti merg la sala ce poti sa te astepti. Acolo e lume de tot felul sunt imprastiati exact ca copii aia mici isi lasa lucrurile pe unde apuca.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Vina că i l-ai spart.

| Sophieka a răspuns:

Nu ai o vina directa... Daca nu a fost o situatie intentionata, sa fie sanatoasa.
Daca face scandal, poti apela la politie, preferabil sa apelezi la 112 sau sa denunti prin plangere scrisa la politie ce s-a intamplat si ca ceri ca organele sa intervina pentru a stabilii situatia si a impune o rezolvare si (daca e posibil) sa dovedesti prin filmarea din incapere acest incident. Este problema ei daca nu stie sa aiba grija de bunurile ei. Este la sala, intr-un mediu social, nu la ea acasa, nu isi poate pune lucrurile unde vrea si nici ce vrea ea.

| Cazian explică (pentru Sophieka):

Am fost chemat la poliție ca sora ei se înțelege cu polițista, a încercat sa ma amenințe, am zis ca mergem și in instanța nu e problema, pe filmare se vede ca acolo mai este o bara, plus ca la începutul filmării ea își pune telefonul acolo. Polițista ma lua deja cu dosar penal, distrugere din culpa, habar nu avea mai pe scurt. Am vorbit arogant o luam de sus, nu m-am lăsat la ea.

| Sophieka a răspuns (pentru Cazian):

Dosar penal si prostii... Ce nemernici.

O gramada de oameni jalnici.