Toti prosti merg la sala ce poti sa te astepti. Acolo e lume de tot felul sunt imprastiati exact ca copii aia mici isi lasa lucrurile pe unde apuca.
Nu ai o vina directa... Daca nu a fost o situatie intentionata, sa fie sanatoasa.
Daca face scandal, poti apela la politie, preferabil sa apelezi la 112 sau sa denunti prin plangere scrisa la politie ce s-a intamplat si ca ceri ca organele sa intervina pentru a stabilii situatia si a impune o rezolvare si (daca e posibil) sa dovedesti prin filmarea din incapere acest incident. Este problema ei daca nu stie sa aiba grija de bunurile ei. Este la sala, intr-un mediu social, nu la ea acasa, nu isi poate pune lucrurile unde vrea si nici ce vrea ea.
Am fost chemat la poliție ca sora ei se înțelege cu polițista, a încercat sa ma amenințe, am zis ca mergem și in instanța nu e problema, pe filmare se vede ca acolo mai este o bara, plus ca la începutul filmării ea își pune telefonul acolo. Polițista ma lua deja cu dosar penal, distrugere din culpa, habar nu avea mai pe scurt. Am vorbit arogant o luam de sus, nu m-am lăsat la ea.
Utilizatoare123 întreabă: