anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, care sunt dupa parerea voastra cele mai bune tigari slim care sa nu arda asa pe gat ca unele ma ard?

10 răspunsuri:
| Yuoia a răspuns:

Si daca te ard de ce nu te lasi de fumat?
Din cate stiu, nu e obligatoriu nici necesar in viata.

| Motisor a răspuns:

Cele mai bune țigări sunt alea care sunt aruncate la gunoi.

| LPCTSTR a răspuns:

La 13 ani fumezi... si inca nu orice petarda, ci "tigari slim care sa nu arda asa pe gat", amuzand de dezolant.
https://www.tpu.ro/......ce-sa-fac/

"în 31 August | Iulianshh a întrebat:
Salut, am o problema. imi vine sa ma spal pe maini din orice"
Ma mira totusi ca te speli pe maini, dar pe plamani nu te speli cu cele 7000 de substante, dintre care 70 cancerigene: https://www.google.com/search?q=number+of+substances+in+cigarettes
Concluzia mea este ca fobia ta e psihologica, dar ceea ce este uimitor este contrastul intre germofomie si viciul de-a inhala cancer cu fiecare tigara.

| alexandradlr a răspuns:

Nu ma pricep la țigări prea bine dar ar trebui sa le lași dacă te ard.

Răspuns utilizator avertizat
| Iulianshh a răspuns (pentru Violleta2022):

Ma arde doar cand fumez si nu la toate, nu mai fumez deloc, am si probelme cu spalatul oricine ma atinge trebuie sa ma spal chiar si mama daca pune mana pe usa sau cv... si chiar nu vreau sa-mi fie asa da nu ma pot abtine sa nu ma spal nu ma simt bine... ajuta ma te rog ce sa fac

| Iulianshh a răspuns (pentru LPCTSTR):

Am fost curios cum este si mi-a placut dar nu mai fumez deloc acum. si ce sa fac cu spalatu imi vine sa ma spal daca ma atinge cineva chiar si mama... ajuta ma

| LPCTSTR a răspuns (pentru Iulianshh):

Nimic nu faci, ca daca germofobia iti era justificata [adica reala], intreaga planeta ar fi murit inainte sa ajungi tu sa te nasti.
Apropo, exista dezinfectant gel/lichid: dupa ce-ai atins ce zici tu, te dai cu dezinfectant si omori cei 99.9% din germeni... o solutie destul de buna ca sa-ti satisfaca iluzia, ca pana la urma este doar o faza si-o sa te dezveti, pentru ca e un obicei costisitor din toate punctele de vedere, dar mental zic eu ca-i cel mai deranjant.

Răspuns utilizator avertizat