| nyoentox2002 a întrebat:

Salutare,cat de mult contează dantura la un băiat și ochii?

16 răspunsuri:
| Mindfulness a răspuns:

Dantura contează enorm.

| nyoentox2002 explică (pentru Mindfulness):

Eu m-am cunoscut de o fata pe internet și m-am îndrăgostit și când am văzut-o cică i-a m-a plăcut nimic la mine decât la mine decât ochi și cică sa mă tund, na eu port mai mare parul dar nici nu l! am aranjat, și bătea și vântul, eu când am văzut-o nu avea dinții din față

| Mindfulness a răspuns (pentru nyoentox2002):

Și fără dinți și cu pretenții mi se pare de prost gust sa îți de-a ea sugestii când ea nu are dinți în gura, măcar de era puțin mai umila având un defect vizibil major.
Daca îți place de ea e treabă ta, vezi ce și cum, dar nu te lasă dominat de oameni care nu se vad in oglinda

| Cinic a răspuns (pentru Mindfulness):

Astea au cele mai mari pretentii bossule laughing
Cu cat este mai grasa cu atat tu trebuie sa fii mai inalt si mai fit
Cu cat este mai urâtă cu atat trebuie tu sa fii mai pretty boy
Cu cat are mai putine clase si lucreaza pe minimul pe economie cu atat tu trebuie sa fii mai self made si sa ai cazan minim 2015 laughing

| Cinic a răspuns:

Dantura conteaza pentru ambele sexe. Dantura iti spune multe despre igena personala a barabtului / femeii. Inteleg ca este foarte scump sa ai dintii perfect drepti si aliniati si albi imaculata. Dar mi-se pare de bun simt sa nu fii stirb, sa nu ai carii vizibile si sa ai dintii curati.

| Mindfulness a răspuns (pentru Cinic):

Și despre alea frumoase ce părere ai? Ai ales ce vor daca astea vor cireașa de pe tort!?
Ai dreptate, dar nu toate sunt așa, mai sunt și fete ok grase cu caracter happy

| Maraa345 a răspuns:

Deja daca-i zambesti si ai dantura curata, ai cucerit o. Este a ta. Casa de piatralaughing

Eu personal sunt indragostit pana peste ca de o fata care are cateva kilgrame in plus. Cu siguranta barbat gras sau femeie garasa pot fii top din orice punct de vedere. Eu ma refeream strict la pretentii nerealiste. Pai aia este stirba in gura si are pretenitii de la baiatul asta care a postat. Mi-se pare ridicol sa fii gras / grasă si sa vrei exclusiv partener fit când tu bagi in tine cu doua mâini. Femeile frumoase au tot dreptul sa isi doreasca parteneri exclusiv atractivi pentru ca si ele pot oferii la randul lor frumusete. Femeile de cariera au tot dreptul sa isi doreasca un barbat cu pozitie sociala pentru ca si ele au tras tare pentru acel job / afacere. Femeile sarace dar care po fii bune gospodine si loiale au tot dreptul sa isi doreasca provider ca si ele isi joaca rolul in house keeping. Just know your place in societate si totul va fi bine.

Eu nici nu o băgăm în seamă în locul lui sincer! El nu s-a luat de pușcăria din gura eihee hee

Sarcu cred ca a fost socat laughing
Stirba lui baiatul asta este fix din aceiasi categorie ca aia de pe TPU care se vaita ca nu are relatie si nici un baiat nu o vrea. Si asta de pe TPU si stirba isi doresc exclusiv parteneri atractivi in timp ce lu una îi bate vântul in gura si alta este obeza si sta in varful patului in loc sa faca sport si sa manance mai sanatos. Astea se plang primele ca barbatii sunt superficiali laughing

| nyoentox2002 explică (pentru Cinic):

Nu ii am chiar albi sau ceva de genul, am o dantura ok, dinți drepți

Ți s-a pus pata pe ionelusa big grin
Ce sa zic man așa sunt unii oameni nu își vad defectele dar le vad pe a altora laughing
Eu pe asta nu o judec că are problema dar aia cu dinții ar trebui sa își pună dinții până nu îi cad și ceilalți,poate o avea parodontoza ceva,e o boala grava gingivala,prețul unui implant e foarte costisitor dar trebuie sa se uite ele la defectele lor fizice. E fain așa să te lovească marfarul și sa te crezi important,prostia nu are limite.
De asta de pe TPU mi milă dar aia cu dinții e cam aroganta.
Pai...el e sensibil,moale din cauza anxietății și a firii lui,proastele îl simt repede și de aia își permit. Eu am o amica grăsuță și e o fata tare faina,și cu caracter happy
Depinde de educație, asta face diferența și la urate și le grase și la frumoase și la românce și la etnice etc.
Trist e că și implanturile astea sunt enorm de scumpe, nu îți poți permite așa ramai, dar sunt alte proceduri cum e puntea dentara, care e ieftina.

Ti-e mila de dracu laughing
Tu nu intelegi ca eu stiu din surse sigure ( fete de pe TPU) ca aia are o gramada de baieti decenti pe Facebook si insta. Dar îi refuza pe toti ca nu sunt suficenti de buni. Unul este prea gras ( asta in timp ce ea este grasa) altul pre slab, altul prea scund altul prea urat si altul prea mare pentru ea. Efectiv a zis de unul care are 20 de ani ca e prea batran pentru ea laughing ea este singura pentru ca isi doreste exclusiv pretty boy! Nu pentru ca nu o vrea nimeni. Cerseste atentie, mie imi trimitea mesaje la 12 noaptea ca isi reteaza venele laughing o inteleg ca nu are o situatie prea buna, dar asta nu este o scuza sa aiba pretentii ridicole si tot ea sa se vaite ca este singura. Este doar penala

Sunt multe fete că ea pe aici,care nu au nici curaj să spună de unde sunt,eu nu le judec,trebuie sa avem empatie pentru cei cu probleme de astea de natura psihica. Ea nu vrea sa fie așa,nu cred că e vb de caracter ei,eu cred că e asa din cauza problemelor ei de sănătate. Sa știi că sunt multi cu probleme psihice care vor prieteni,viața sociala și când au ocazia se contrazic,caută pretext sa nu mai caute nimic,ba își doresc ba nu își direct sunt ca într-un viciu vicios repetabil ( cronic )
O fi și ea cum spui tu,dar eu nu pot sa judec oamenii cu probleme psihice că și eu am depresie și anxietate,și cunosc putina psihologie. Unele tulburări de personalitate,traume te fac sa fii in contradicție, sa te autosabotezi la nesfârșit.
Astea care au un caracter de rahat de obicei sunt sociabile, extrovertite, perverse nu cu probleme psihice sunt relativ sănătoase la cap! Oamenii răi sunt cei sănătoși nu cei cu probleme psihice din ce am sesizat cu excepția celor cu psihoza și schizofrenie dar ei nu au nici o vina că sunt bolnavi, e ceva ereditar.

Te cred ca ai depresie si ca ai probleme. Dar ma indoiesc ca tu iti doresti femeie fotomodel in timp ce tu esti bolnav de anxietate si depresie si bipolarism, cam astea le ai din ce mi-ai mai explicat tu mie in trecut. Presupun ca tu visezi la o tipa basic si chiar sub basic care sa te inteleaga si sa o intelegi si sa va construiti o viata decenta impreuna. Acum imagineaza-ti ca ai in dm'uri 10 fete decente care si-ar dori o relatie cu tine chiar daca tu esti asa cum esti si tu le refuzi ca sunt prea urâte pentru tine. Ba mai mult de atat te mai si viati on &on ca nici o femeie nu te vrea si ca vai doamne cum toti pot avea o relatie si tu nu. Este fix ca si cum te-ai vaita ca nu ai si tu un telefon in timp ce toata lumea are, chiar daca ai doar 2000 de ron in buzunar si iti poti permite lejer un Motorola g50 neo sau un Samsung a55, dar tu in loc sa iti cumperi un telefon midrange te vaiti ca nu vrea nimeni sa iti vanda un iphone 16 promax nou nouț si ca vai toata lumea are telefon si doar tu nu ai. Cam asa vad eu situatia. La polul opus se afla fata asta pe care eu o iubesc. Desi ca si aspect este chiar decenta, chiar cute as putea spune, ea are o gramada de complexe inexistente. Singurul ei defect major este ca din pacate pentru mine este un pic maritata si are si un copil laughing mie nu imi pasa ca are vergeturi sau celulita sau burtica, eu o iubesc asa cum este ea si as lua-o cu tot cu copil, nu as avea o problema laughing asta ca sa vezi ca nu sunt nici pe departe superficial sau rau. Dar nu imi plac oamenii care cersesc atentie sau oamenii care au pretentii prea mari dar ei nu pot oferii nimic la schimb.

Bipolar nu sunt,dar sunt damblagit puțin așa e.
Nu nu,dar nici urâtă sa nu fie că nici eu nu sunt urât,sunt average,și dacă slăbesc puțin sunt chiar bine de tot. Cu putina burta e bine,sexy.
Înțeleg ce spui tu,dar sunt tulburări psihice in care îți dorești să ai prieteni,viața socială,sa primești validare și când ești sa le împlinești o dai la întors,nu îți mai trebuie nimic,te autosabotezi gen : că nu meriti sa ai prieteni,că ești inferior,ciudat,că nu ai confidenta,că ești prost,că ești diferit și lista e interminabilă,sau pur și simplu detești sa fii in centru atenției,dar când ești singur și suferi îți dorești toate astea și când e sa le ai nu mai vrei îți dai singur head shot ( autosabutare) fără a avea legătură cu caracterul,ci cu nebunia mai degrabă! Un om când e nebun nu trebuie judecat,criticat că nu e vina lui.
In schimb aia cu dinți de piranha aia merita!
Mie mi milă de oamenii cu probleme psihice,sunt chinuiți rău de tot și nu îi înțelege nimeni,toti ii ataca,nu pot sa o fac și eu! Și când eram sănătos eram la fel, nu îi judecam daca nu îmi făceau ceva, ii înțelegeam într-un fel deși nu citeam despre medicina.

Uite o problema psihica la care mă refer eu, dar sunt mai multe, într-una te autosabotezi, toată viața o faci! https://www.google.com/......https?/url

Întrebări similare