| Dragosdoar a întrebat:

Salutare.
Cazul fratilor sens nu prea face sens pentru mine. Sustinatorii lui au spus de la Inceputul acuzatilor ca niste bogatanii ca ei nu ar avea de ce sa faca proxenetism,si cam tind sa le dau dreptate,chiar daca eu nu-l urmaresc pe Andrew Tate pe social media. Ai atatia bani sa te ingropi in ei si te apuci sa culegi femei la prostituie in Romania,really? Bine Inteles,acuzatiile se coreleaza foarte frumos cu parerile publice a lui Andrw Tate despre femei cu care multi nu sunt de acord, dar trecand peste asta nu vad de ce s-ar complica sa faca bani din proxenetism cand se lafaie in bogatie si el si fratsu.

Voi ce credeti?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum vreo 25 de ani ăia de care spui tu dacă făceau ce au făcut acum se JUCAU unii cu ei cu o din asta încărcată cu muniție de război și RÂDEAU de ei.

https://rumaniamilitary.files.wordpress.com/2011/12/1-pa-proto.jpg

Azi ăia sau alții ca ei pot să facă ce vor că NU mai există ĂIA care se jucau cu ei cu o din aia din poză.

| SilentRain a răspuns:

Te-ai întrebat măcar cum de au ajuns bogați?
Și unde ai văzut tu om bogat care sa zica :Ba mi-e îmi este de ajuns, nu am nevoie de mai mulți banii
Lăcomia si setea de banii zace în omul care are deja mai mult de cat ii trebuie, nu in ăla care este sărac
Nu le-a mers cu prostituție pentru că sunt alti pești mai mare că Tate care nu vor să își împartă felia
De pe urma fetelor racolate și trimise la strada se fac sume colosale fara efort, visul fiecărui misogin infect

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu crezi ca daca aveau bani din afaceri curate isi mai faceau veacul prin Romania?

| Simpatic a răspuns:

Din prostitutie si videochat ies bani foarte multi, de aceea si incultii cat si inteligentii care instrumenteaza astfel de retele sunt putrezi de bogati. Sunt bani care se fac usor si in cantitati mari.

Daca vorbim despre prostitutie ca si afacere (ilegala evident) e aducatoare de sute de miliarde de euro pe an la nivel global, deci extrem de multi bani!

Sa nu incurcam insa niste proxenenti de 2 lei, care isi scot iubita/sotia la produs si abia platesc o chirie si mananca la McDonalds 1 data pe zi, astia sunt 99% dintre etnicii rromi si romani, sarantocii mancatori de salam ieftin cu masini pe 'Anglia' sau Bulgaria.
Si cei foarte inteligenti care au devenit antreprenori si chipurile sunt oameni corecti in societate si creaza locuri de munca, veniturile lor mari venind din activitati ilegale.

| Mosotti a răspuns:

Si de ce sa nu aiba si mai mult?! Si aia care au miliarde vor mai mult.
Plus ca, cam asa au ajuns bogati prin din astea.

| Dragosdoar explică (pentru Mosotti):

Well,cred ca erau prinsi demult daca faceau afaceri ilegale

| Mosotti a răspuns (pentru Dragosdoar):

Erau pe dracu prinsi de multi, au avut ei grija sa nu fie prinsi, dar...se infunda de multe ori.

Pai a facut Csampar 5 crime si nu l-a prins, l-a prins din greseala la ultima din cauza lui ca s-a dus la politie sa zica ca a gasit pe unu mort (adica ala pe care l-a omorat el).