| User23434 a întrebat:

Salutare, ce părere aveți despre Pi Network? Credeți ca o sa reuseasca sa urce pe piața cryptomonedelor cu o valoare rezonabila? Sau ca ar putea fi un concurent pentru bitcoin?

9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Am aici o apreciere competentă găsită pe net.
Today Pi is worth approximately 0 dollars / euro etc. similar to Bitcoin in 2008. Pi’s value will be backed by the time, attention, goods, and services offered by other members of the network.
Deci, deocamdată zero.
Dacă ai timp să te joci 12 ani cu ei, poate, poate.
Altfel s-ar putea să muncești să zicem 5 ani cu ei, minezi, faci rost de referrali, să constați că ai o groază de tokeni, și valoare, tot zero.
Dar invers, faci efort enorm pe net, ajungi la un milion de referrali, ai un milion de tokeni, și iată ai dat lovitura, ești milionar, îți cumperi o insulă și ieși la pensie acolo.
Până atunci, e o joacă. Dacă o iei ca atare, totul e ok.
Dacă îți faci speranțe prea mari, mai bine te angajezi la livrat pizza. Ce-i în mână nu-i minciună.
Riscul îți aparține.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru sadrian46):

Am studiat acum situl Pi Network. Mai studiez. O să am un punct de vedere mai perrtinent și mai informat, peste câteva zile, o să revin și o să îți comunic.

| User23434 explică (pentru sadrian46):

Apreciez, sunt foarte curios ce părere o sa va formați.

Momentan, este și în faza 2, având o valoare de aproximativ 0.36$. Pana în faza 3 nu se vor putea comercializa monedele acumulate. Din ce-am înțeles, faza 3 ar putea începe oricând, dar vor sa crească numărul de useri ai aplicației. Speranțe am ca orice om, dar m as mulțimi sa scot și 10 dolari din ea, nu pot spera la milione rolling on the floor)

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru User23434):

Să ai răbdare, ești pe lista mea neagră ( glumă).
Dta ai intrat deja în Pi Network, sau urmează să o faci?

Folosesc pi network cam de 2 luni sau 3, timp în care i-am îndemnat și pe alții sa o facă, nu poți ști cum se ivește norocul.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Te rog să îmi trimiți nr de cod al tău de pe Pi Network.
Astfel voi fi referral în rețeaua ta.
Fără un cod, al tău, nu mă pot înscrie.
După ce mă înscriu o să îți spun ce am aflat, și o să îți comunic și dtale.

I am sending you 1π! Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/User23434 and use my username (User23434) as your invitation code.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru User23434):

See you later aligator!