| FoxyM a întrebat:

Ce v-ati dorit cel mai mult sa faceti si nu ati putut? Care a fost cauza?

28 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Să simt ce înseamnă să locuiesc împreună cu o fată / femeie pe care o iubesc. Să văd că sentimentele rămân la fel de puternice și după ani buni și că împreună într-un climat al iubirii amândoi înmugurim atâtea și atâtea sensuri noi. S-a întâmplat... viața.

| Nemessys a răspuns:

Sa Socializez happy

| FoxyM explică (pentru Nemessys):

Presupun ca in viata reala, ca aici socializezi mereuhappy

| Roxin a răspuns:

Inca lucrez la ceea ce vreau sa fac. Te anunt dupa esec sau reusita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa sar cu parasuta.
Cauza? Ma tem de inaltimi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Momentan trebuie sa mai astept pana sa vad daca pot sau nu sa realizez ce-mi doresc

| Nemessys a răspuns (pentru FoxyM):

Ai perfecta dreptate. Aici socializez pentru ca am cu cine și găsesc oameni cu mult peste nivelul meu. Îmi place sa aud pareri de la diferite oameni de vârste diferite și domenii diferite.

În viața reală aud numai cine cu cine s-a bătut. Cine cu cine s-a cuplat. Intrebari precum,, dai ****?" Care nu au niciun *** rost. Nu întrebări sau discuții Cum ar fi,, ce părere ai despre... " sau,, Cum vezi tu?" In niciun caz. Dacă e vorba de on-line Cum ar fi Facebook dacă scriu cuiva un mesaj care conține mai mult de 50 de cuvinte și corect scris gramatical, face urat. Dar aici pot sa,, violez" tastatura fără niciun regret. Îmi place comunitatea asta și ca am ocazia sa vorbesc asemenea oameni despre ORICE + sa fiu și sincer și direct la orice subiect. În viața reală dacă îi zic la unu de 17 ani,, amice ai 17 ani nu crezi ca ar trebui sa te maturizezi puțin?". Ghici ce. O ia ca pe o insulta și se supăra +,, da ce problema ai cu mine?" Care da dovada de încăpățânare. Așa este nu am nicio problema dar. Am făcut ceva greșit dacă i-am oferit un sfat? Care bineînțeles ca este alegerea lui dacă vrea sa îl urmeze sau nu.

| FoxyM explică (pentru anonim_4396):

Nu cred eu ca faci infarct daca te uiti de la etajul 1 sau 2 in josbig grin haide, iti va trecewinking

Ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru FoxyM):

Cu fobiile nu-i de glumit.big grin

| RAY a răspuns:

Multe bluegril,cauza -frica,lenea, indiferenta, nepasarea, prostia, faptul ca traiesc in Romania printre geniile pamantului

| PersonajFictiv a răspuns:

Sa ma nasc in alta tara, dar ma gandesc ca daca ma nasteam in alta tara nu vedeam mizeriile si nu traiam ceea ce am trait si eram complet diferit, nu vreau sa fiu altcineva,sa gandesc diferit, imi place ce drum am ales,iar daca doar in felul asta se putea ajunge la rezultatul asta, ma bucur ca s-au intamplat toate.
Dar de acum, mi-as dori sa traiesc intr-un mediu ok, cu oameni ok si buni cu o femeie sincera, loiala, intelegatoare care intelege ca daca nu te implici in o relatie nu are rost, ca sunt chestii care trebuie lucrate si ca nu se intampla orice " natural ".

Mi-as mai dori ceva :

" Să râzi des şi mult; să câştigi respectul oamenilor inteligenţi şi afecţiunea copiilor; să câştigi aprecierea criticilor oneşti şi să înduri trădarea prietenilor falşi; să apreciezi frumuseţea, să găseşti ce e mai bun în ceilalţi; să laşi în urma ta o lume mai bună, fie printr-un copil sănătos, o grădină îngrijită sau o condiţie socială emancipată; să ştii pur şi simplu că cineva a respirat mai uşor doar pentru că tu ai trăit. Asta înseamnă să ai succes. "
-de Ralph Waldo Emerson

Eh nu? Eu am urcat in Turnul Chindiei si este destul de inalt si am stat in varf de tot si sora mea ma apropia cât mai mult de margine cu forta dar pana la urma mi-am luat inima in dinti si am stat la margine si m-am uitat in jos. Aveam o stare de greata dat mi-a trecut teama si acum urc cu mare placere oriunde este înalthappyVointa sa existe!

| GoldenZenith a răspuns:

Bungee jumping.
Frica.

| Drimmero a răspuns:

Sa merg sa-mi sustin echipa iubita tocmai in inima Londrei sa merg dupa ea, cutreier Europa in 2, nu am avut resurse pana acum, insa nu mor pana nu pasesc macar 1 data acolo!

| FoxyM explică (pentru Drimmero):

O sa reusesti!

| Drimmero a răspuns (pentru FoxyM):

Stiu,imi propun asta, nu e capat de drum,, deci e realizabil.

Daa

Răspuns utilizator avertizat
| FoxyM explică (pentru falokrat):

Ha ha ce raspuns! Ma gasesti oriunde dar nu oricand si oricumlaughing

Dar tu ce-ti doresti?

Sa pot sa-l mai imbratisez odata pe tata...

Oh, condoleantele mele, stimata domn'soara!

Multumesc! Stimate microbist.

| Dan193 a răspuns:

La 9 ani incepusem sa fac judo, multi baieti din clasa faceau si imi placea foarte mult. Insa mama mi-a interzis pentru ca ii era frica sa nu-mi rup vreo mana sau ceva.

| FoxyM explică (pentru Dan193):

Trebuia sa-i spui ca mâna ruptă se vindecalaughing

| munteanuionvictor a răspuns:

Mi-am dorit sa călătoresc și nu am avut bani.

| oglindasultanului a răspuns:

Sa ma mut in strainatate, sa am o cariera, sa ma marit etc. Nu pot construi o astfel de viata cand ma lupt cu lumea care ma inconjoara pe spatiul in care traiesc.