| LordCristobal a întrebat:

Salutare comunitate.
Ce parere aveti despre Justitarul de Berceni si ultimele stiri despre el? Gen ca si-a hartuit iubita timp de doi ani de a depus fata aia plangere la politie.
Credeti ca vanatorul de pedofili e un lup in blana de oaie care face toata treaba aia doar pentru bani si faima?
Sau e un om bine intentionat care a mai facut greseli in trecut?
Acum si Godina il critica pe Justitiar.

Răspuns Câştigător
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Dacă voia să rezolve cu adevărat vreo problemă, făcea treaba de la bun început într-un mod profesionist, vorbind cu avocați, specialiști, asociații care deja se ocupă cu prevenția. El, în schimb, a profitat de niște oameni slabi, unii cu handicapuri vizibile și a transformat o problemă serioasă în divertisment. Evident că nu a făcut-o din bunătatea inimii, ci pentru atenție și bani. Faptul că acum ies la iveală video-uri în care își sechestra și hărțuia fosta doar îi arată și mai clar caracterul narcisist.

10 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Cred ca Justitiarul e face doar pentru faima si bani. I se rupe ceva de pedofili cat timp face bani din donatii.

| Darius50boss a răspuns:

Pentru faimă face tot

| J0B0MAT a răspuns:

Nu mă uit la prostii d-astea.

Răspuns utilizator avertizat
| troleibuz a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu face nimic bun. Acțiunile lui nu au valoare în instanță, din contra, unele pot fi catalogate drept tâlhărie. Hărțuiește amărâți și fete de pe Tinder. Atât.

| LordCristobal explică (pentru Violleta2022):

Un raspuns de toata jena.
Daca te-ai fi uitat mai bine pe contul meu o sa vezi si intrebari legate de politica, economie si istorie.Si câteodată imi place sa mai pun si intrebari comice.
Ca tu esti in stare sa imi intelegi intrebarile asta cu totul alta faza.
Si nu cred ca ma cunosti destul de bine in realitate ca sa poti zice ca nu sunt in stare sa agat o fata.

| LordCristobal explică (pentru LordCristobal):

Nu esti in stare*

Răspuns utilizator avertizat
| LordCristobal explică (pentru Violleta2022):

Intrebarile mele nu sunt porcarii deloc chiar daca tie nu it plac.

| Andrei0003 a răspuns (pentru LordCristobal):

Îmi cer eu scuze pentru acest specimen, a scăpat de la mine din beci. Nu sunt vreun psihopat sau ceva, stătea acolo din motive evidente. Încerc să iau și cablul de la router cu mine când plec.