| AmFostOdataEuOBaba a întrebat:

Salutare „dragii" mei.
Iarăși vin cu „paranoile" melewinking
Ce înseamnă dacă visezi un cântăreț mort?
Am visat asta în urmă cu vreo două nopți.
„cine era?"
Nu mă întreba, că nu știu.
Noapte bună! tongue

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate semnifica sfarsitul unei etape din viata ta
Poate fi vorba de uitarea unor sentimente si de ruperea unei relatii.

| Mosotti a răspuns:

Lasa ca esti ok, toti avem din astea, nu e paranoia. Nu inseamna nimic, creierul tau fabrica tot felul de vise fara sens neaparat, nu conteaza nici cine era, putea fi unul pe care-l stii, putea fi unu care nu stii ca-l stii dar l-ai vazut odata cumva si inconstientul tau il are in magazie acolo.

Si eu am tot felul din astea, dar am observat ca atunci cand psihic sunt bine, visez frumos, cand starea psihica e mai naspa, apar si vise cu erori sa zic asa, adica nasoale, ca na, si visele tot creieru ala le fabrica, creier care atunci nu e prea in ordine.

E ca un soft care aleator scoate tot felul de scenarii ca filmulete, combina tot felul de chestii pe care le are in memorie si scoate asa la intamplare n combinatii dar si in functie de dispozitie, deci e ok.
Daca esti in disp rea zice "scoatem din magazie chestii nasoale ca si eu sunt prost dispus (adica modulul care face visele)", daca e disp buna si starea psihica e ok zice "hai sa scoatem chestii misto ca-s ok si eu".

| minrest a răspuns:

Visele nu prevestesc viitorul, esti prea desteapta ca sa fi superstitioasa. Citeste Freud, Introducere in Psihanaliza, ca sa afli ce rol au visele in viata noastra, si ce semnifica.

| Celcestietot a răspuns (pentru Mosotti):

Eu visez si "urat" cand sunt binedispus laughing! Mai incearca domne laughing!

| AmFostOdataEuOBaba explică (pentru Celcestietot):

laughing dacă o țin tot așa, în cel puțin o lună vorbesc cu https://ro.wikipedia.org/wiki/Tutankhamon

| Donsavas a răspuns:

Visele nu au o semnificație anume. Nu e dovedit științific.

Răspuns utilizator avertizat
| AmFostOdataEuOBaba explică (pentru ThePrinceOfAllSaiyans):

și eu am visat sfârșitul lumii anul trecut sau acu' doi ani

| Celcestietot a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Hehe laughing

| Mosotti a răspuns (pentru Celcestietot):

Evident, nu toti sunt la fel, dar in general multi viseaza urat cand nu prea sunt in ordine ma refer cand au depresii, anxietati, nu la o simpla indispozitie, dar asta nu am specificat. Insa unii nu viseaza deloc in situatiile astea.

Oricum conteaza ca nu inseamna nimic ce viseaza, nu are nici o importanta in real. Doar e o problema trairea din vis ca nu e prea placuta daca e prea des.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Simplu, nu crede în vise.

| MPersephone a răspuns:

Ideea e ca doar tu iti poti interpreta visul. Noi am putea avea exact acelasi vis si sa insemne ceva diferit pentru fiecare.

| Catrice a răspuns:

Dacă nu știi cine era, de unde știi ca era cântăreț?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Noapte buna si tie.

| AmFostOdataEuOBaba explică (pentru DoarBogdan):

Noapte bună la 7 dimineața? Aș vrea eu! happy

| Bizon95 a răspuns:

Daca era un manelist mort
atunci E UN INCEPUT BUN big grin

| StrongHeart a răspuns:

Eu am visat odata o persoana pe care o cunosteam vag,o persoana batrana, dar stiam cine e, am visat ca a murit electrocutata si chiar dupa o zi sau doua a murit aceeasi persoana, nu electrocutata, dar s-a intamplat

| acerr a răspuns:

Castig la Loto! si bunastare