anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare dragilor, dupa 2 zile de cont TPU ma retrag de aici si sterg contul. Imi investesc timpul meu pretios si cunostintele mele valoroase intr-un loc in care peste 90% din raspunsuri si intrebari sunt gunoaie. De pe ultimul loc am ajuns pe locul 38.002 ceea ce e bine, am facut un record la quiz, am ajuns pe locul 91 la quiz, sunt multumit per total in 2 zile. Putini oameni care intr-adevar au nevoie de ajutor, iar eu nu ajut la misto.

Toate cele bune, Word

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

" Word: TPU ...investesc timpul meu pretios si cunostintele mele valoroase intr-un loc in care peste 90% din raspunsuri si intrebari sunt gunoaie"

oooo, da, mare dreptate ai, mai jos e un exemplu tipic

https://www.tpu.ro/conversatii/test-care-a-fost-primul-oul-sau-gaina/

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sierra1):

Intrebarea cu oul si gaina nu este prosteasca...un om de stiinta corupt nu stie sa raspunda...In fine ti-am dat funda deoarece nu raspund cu rautate

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa nu mai zicem că ai dat și răspunsuri greșite...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Iti dai seama ce patetic iti traiesti viata te uiti la un om ca a dat un raspuns pe jumate apoi cataloghezi ca fiind raspunsuri multiple gresite, eu in 2 zile am dat 70 de raspunsuri prietene. 0.01% arata imperfectiunea omului iar tu o cataloghezi ca fiind 100%... Pentru ca nu gandesti atat de concret e un motiv pentru care ies, un nivel prea jos... pune maana si rapsunde la intrebarea mea de acum 2 zile, probabil e prea grea pentru tine

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai salut. Ne mai auzim... sau nu

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu crezi ca e mult prea devreme sa tragi asemenea concluzii? sunt useri care au cel putin 10 ani pe TPU.Desi ai(partial) drepate! Sunt useri care s-au retras dupa ani si ani de TPU
Majolitatea celor de aici sunt copii si adolescenti, iar multe intrebari (si raspunsuri) sunt puse la plictiseala! Adultii sau useri vechi nu ar trebui sa incurajeze raspunznd la asemenea intrebari.

| FreddieM a răspuns:

Timpul tău nu a fost chiar atât de,, pretios'' dacă l-ai pierdut aici. De fapt, stand aici pe TPU, ai adus un plus vieții tale monotone și plictisite, cum majoritatea utilizatorilor o fac. Dacă vrei ceva mai serios îți recomand Quora, e în mai multe limbi, găsești tot ce dorești, topicuri și discuții pe orice temă și poți sa crești acolo. Din fericire în limba română nu este, considerând nivelul retrograd al mentalități romanilor.
Cheers

| darrio2007 a răspuns:

Bravo, așa să faci.