| Gabissssmmm a întrebat:

Salutare,există cineva care poate sa imi faca un ursulet de pluș dupa o poza pe care o am, tin mult la acel ursulet si ii singurul lucru pe care il mai am dupa ce s-a despărțit de mine acum aproape 8 ani.Va multumesc si va rog daca se poate sa ma ajutați

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Am inteles, eu te-am indemnat de bine ca sa poti trece peste, 8 ani in care nu ai uitat pe cineva este o perioada foarte mare de timp, dar este alegera ta pana la urma!

in ceea ce priveste ursuletii pe comanda, la noi in tara nu cred ca exista cineva care realizeaza ursuleti din plus (sau alte animalute) dupa un anume tipar dat, la noi din ce vad pe toate siteurile care personalizeaza, acel termen "pe comanda" desemneaza faptul ca se poate adauga un anume scris, se poate imbraca cu un anumit accesoriu (tricou de exemplu) un animalut de plus etc
Ceea ce vrei tu este mult prea complicat si necesita aparatura, este nevoie de cineva care fabrica astfel de plusate!
Cred ca fabricutele din china se ocupa cu asa ceva, trebuie cercetat pe siteuri chinezesti!

2 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

"tin mult la acel ursulet si ii singurul lucru pe care il mai am dupa ce s-a despărțit de mine acum aproape 8 ani"

cel mai intelept sfat pe care pot sa ti-l dau este sa iesi din aceasta situatie si sa lasi deoparte trecutul!
cei mai multi tineri (si nu doar tineri) cand se despart de iubit/a ai vazut cred si prin filme, si anume distrug pozele si atunca la gunoi tot ce-i lega de acea persoana, de ce? numai asa poti sa uiti cu adevarat o persoana si sa o iei de la inceput, daca ai multe amintiri si prin casa poze care iti starnesc amintiri, nu vei putea trece peste
Mai dureros este ca de cele mai multe ori persoana fata de care tu mai ai sentimente, aceea te-a uitat demult ca si cand nici nu ai fost

Deci, lasa ursuletii si mergi mai departe! In materie de relatii prezentul conteaza si viitorul, nu trecutul!

| Gabissssmmm explică (pentru Simpatic):

Mulțumesc de sfat dar nu toți suntem la fel,imi respect decizia luată, sunt constient ca ma uitat dupa atata timp dar prefer sa rămân asa deoarece ma tine cu picioarele pe pământ atata timp cat inca cred, totusi alta era intrebarea pe care am pus-o, sper ca nu te-am supărat, zi faina sa ai si in caz de cunoști pe cineva care poate sa il facă te rog sa ma anunți, mulțumesc