| Doarunaltutilizator a întrebat:

Salutare fratilor.
Daca ati avea un tanc al vostru v-ati duce cu el si la supermarket?

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Daca as avea un tanc al meu nu m-as duce cu el nicaieri, l-as tine in curte pe post de adapost anti-tornada/buncar. Plus ca la cit consuma un tanc, nu te apuci sa te plimbi cu el...

17 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda,pai cum sa nu? Oriunde m-as duce, tine de oameni sa se fereasca de mine, asta e treaba lor, nu a mea.A mea e sa merg ca maniacu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar daca are aer conditionat.

| Chasles a răspuns:

Mai mult costa combustibilul decat cumparaturile...ce intrebare e asta thinking

| Staind a răspuns:

As dormi cu el in pat.

| Ahatus a răspuns:

As ucide 90% din populatie cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal, și parchez pe locurile de handicapați.

| ubox7007 a răspuns:

Tu nu te-ai gandit sa ai o armata moderna, sa calatoresti in trecut si sa cuceresti lumea? Eu as merge prin cladiri, nu neaparat la supermarket.

| darrio2007 a răspuns:

Alt „filozof".

| KodrutZ a răspuns (pentru ubox7007):

Daca calatoresti in trecut cu o armata moderna in citeva zile/saptamini, maxim luni sinteti mincati. Cheia razboaielor moderne e logistica, degeaba ai tehnologia lui peste daca nu o poti alimenta/mentine.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Du-te in Rusia, acolo sunt unii care fac piata cu tancul.

| DeathOfDreams a răspuns:

Aș omorî toți oamenii.

| Doarunaltutilizator explică (pentru Chasles):

Asta asa e.
Dar chiar mi-as dori un tanc, ar fi chiar tare.

| UzOm a răspuns (pentru KodrutZ):

Asta să le-o zici polonezilor, care într-un anumit război (WW2), dădeau cu săbiuța în tănculețul nemților. Oricum cu un tanc nu faci primăvară.

| KodrutZ a răspuns (pentru UzOm):

. iar pe de cealalta parte polonezii au fost primii care au produs un as tanchist, si nu nemtii. Studiaza un pic problema si o sa vezi ca polonezii s-au batut al draq de bine si nemtii au avut pierderi destul de mari in Polonia, in special daca consideram superioritatea numerica si tehnologica.

| UzOm a răspuns (pentru KodrutZ):

Eu mă refeream strict la lupta aceea de la începutul WW2, unde săracii polonezi, au luat-o rău lu b*ci.

| YesorNo a răspuns:

Nu. E prea aproape supermarketul de mine. N-are sens. L-as tine in garaj. big grin

Întrebări similare