Dar barbati aia ce pataseaza? daca aia face sex e imorala dar el e sfant, daca barbati sunt tampiti si dau banii pentru sex asta nu inseamna ca fetele sunt imorale, bravo lor
Asta e pentru fetele proaste. Alea destepte pot sa faca video chat fara sa plece din tara si sa cistige bine de tot si aici...
Stii,Octavian,acum imi pare rau ca am ales sa muncesc atatea ore pe zi, intr.o companie in care, oricate eforturi ai depune, nimeni nu.ti recunoaste meritele.Ar fi fost mai simplu sa fac doua fe latii pe zi in Austria..eram mai castigata.
Glumesc, evident!
Fiecare isi alege propriul drum si nimeni nu trebuie judecat pentru alegerile facute.
Asa e la asta nu m-am gandit, si asta ar schimba cu ceva reputatia lor, ar fi la fel de rau.
Gandeste-te cum te-ai simti daca fiica ta ar face asta? sa se desbrace in fata camerei si sa-i vada toti mitocanii, nesimtitii care o platesc sa o vada? fii sincer.
Da asa e nici mie nu imi place sa judec oamenii, dar meseria asta nu e una buna sau respectabila, n-ar trebui sa fie recomandata si e chiar bine ca in Romania prostitutia este ilegala, exista si legi bune pana la urma aici, asta e bine.
M-as simti mindru. Video chatul e 99% manipulare. Fiica-mea nu o sa fie taranca de-aia de isi baga castravetele in dos ca sa stea prostul inca 2 minute sa se uite la ea, e o sa fie aia care il tine pe fraier 2 ore la povesti si la sfarsit ii arata un umar. Se fac bani si asa din video chat, nu e cum cred astia care habar nu au. Am discutat cu tipe care lucreaza in domeniu, nu vorbesc din imaginatie. Sint tipe care fac mii de euro lunar fara sa arate un sfirc macar.
Care prostitutie e ilegala? Geme netul de anunturi, e plin de saloane de "masaj erotic", de prostitutia politica nu mai zic... Nu e deloc bine ca e ilegala, uita-te ce nebunie e cu traficul de persoane, violurile, si alte alea. Incearca sa gindesti mai in ansamblu.
Vorbesti de sex shopuri? alea sunt cu totul altceva,alea de acolo cred ca sunt angajate cu acte,semnate de catre ele si platite lunar sa o faca, ce om intreg la minte ar plati sa fie masate de niste femei de moravuri usoare? nu ii inteleg deloc pe romani, bine nu numai romani si de alte nationalitati cum ar fi americanii, de ce ar vrea sa se duca intr-un astfel de loc, ce placere e in asta? cu ce consoleaza 2 ore de sex cu diferite persoane? mai ales politicienii numai asta au in cap incultii aia,femei,numai la asta se gandesc,in loc sa-i preocupe chestii mult mai importante decat asta, cum ar fi asfaltarea trotuarelor si srazilor, educatia copiilor, salariile cetatenilor, economia astea sunt chestii importantante nu porcariile alea la care se gandesc.
Masati nu masate m-am grabit un pic cand am scris, scuze pentru asta.\
Scuze daca am deviat un pic subiectul, dar ai inteles ideea cred.
Nu breh, ce sa zic de sex shopuri? Angajate cu acte sint si la video chat, si la saloanele de masaj. "Moravuri" de parca ai fi bunica. Unii oameni sint ocupati si nu au timp sa stea de scos vreo proasta la restaurant, si cadouri, si mofturi, si cacaturi. Dai un 2-300 RON, te duci frumos si tragi un foo-thai ca la carte, mai schimbi o vorba-doua, sanatate si voie buna, ne vedem data viitoare. Politicienii sint niste tarani imbecili, atita stiu ei sa faca cu banii. Eu vorbesc de oameni care au avut poate familie la un moment dat si s-au lecuit, sau pur si simplu cetateni ocupati care considera ca nu merita investit timp/energie in relatii de lunga durata dupa ce au fost dezamagiti de sexul opus de niste ori. Cum ziceam, gindeste practic.
Nu cu viața sau deciziile?
De ce ne manifestăm vulgar, că nu înțeleg ce atâta răutate pe noi.
Fiecare o face cu un scop, chiar dacă este greșit scopul.
În plus cu toate că există aceste violuri, abuzuri tot există
La intrebarea asta au raspuns mai mult baietii decat fetele, culmea este ca majoritatea raspunsurilor au fost date de mine si de tine.
Sper ca nu te-am spurat ca nu ti-am dat funda.nu eram convins cui sa-i dau si am dat-o lui Ray.
Stai calm, fundele astea sint egale cu fix zero pentru mine. Sper sa ii foloseasca lui Ray la ceva. Nu stiu la ce...
Pentru ca fix asta este situatia. Fiecare decide ce face cu viata ei, daca vrei sa o zic asa, si daca unora nu le e scarba de ce fac sa fie sanatoase si sa-si ia banii munciti.
Eu nu vad ce scop poti avea, incat sa nu ai alta alternativa, incat sa suporti sa te atinga un necunoscut la un astfel de nivel.
Scopul desigur e bani obținuți cu puțin efort.
Dar asta depinde căci mai nou privarea de libertate și traficul de carne vie e o metodă a proxeneților.
Nu știu dacă e valabil și în cazul show-ului virtual prin webcam, cert e că o parte e prin manipulare și alta prin libera voință.
De ce la toata lumea faza asta e amuzanta? mie nu-mi place deloc, nu ma face sa rad, sincer.
anonim_4396 întreabă:
stropescgagici întreabă: