| Doarunaltutilizator a întrebat:

Salutare fratilor.
Uitati cum sta treaba am ajuns la o concluzie ca in Romania e aproape imposibil sa gasesti o fata pe placul tau si stiti de ce? pai probabil raspunsul este evident pentru majoritatea dar haideti sa va spun eu de ce,pai majoritatea fetelor din Romania(evident ca nu toate fetele sunt asa cum le descriu) sunt niste inculte,nesimtite,mitocane,materialiste excentrice,alcolice,fumatoare,de moravuri usoare,cu o mentalitate cretina,superficiale(adica prefera mai mult aspectul fizic la o persoana si nu ce e in interior ca sa spun asa).
De pe privirile lor cretine poti sa iti dai seama de lucrurile astea si scuzati daca am intrecut putin masura si daca jignirile sunt cam dure dara asta e adevarul,sunt cam dur dar asta este parerea mea imi pare rau, cine credeti ca poate sa-mi demonstreze contrariul? sunt sigur ca sunteti in mare parte de aceeasi parere ca si mine.

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Da, ai o oarecare dreptate, dar...
Adevarul este ca multi "baieti" sar pe ele cu complimente care de care mai penibile si spuse total aiurea, si uite asa ele se cred nu stiu ce dive, si ca dive, incep sa-si faca tot felul de tipare si pretentii, insa ele nu sunt altceva decat niste fetite cu colanti de 10 lei si fite de milioane.

63 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Bine ca ai zis majoritatea. Si da, ai fost dur.Dar nu te contrazic. Asta e adevarul. Trist, dar real.

| KodrutZ a răspuns:

Stai calm, nu e dracul chiar asa de negru. O sa vezi tu mai incolo. De la adolescenta spre maturitate multi se schimba radical. Am cel putin vreo trei exemple de pramatii in copilarie si adolescenta care acum sint extrem de bine realizati profesional, familisti convinsi.

| Doarunaltutilizator explică (pentru R0R0):

Tu esti fata si esti de acord cu mine deci am perfecta dreptate.

| R0R0 a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Da. Insa nu uita ca nu toate fetele sunt asa.

| Drimmero a răspuns:

Un baiat cu capul pe umeri cauta o fata serioasa, cand ajunge la maturitate. In adolescenta ii zboara mintea dupa toate cracitele. Nu mai fi dur cu fetele, o sa te ia lumea de gay daca tot le denigrezi. O sa gasesti tu o fata!

| Doarunaltutilizator explică (pentru KodrutZ):

Da dar eu vreau altceva intelegi? ceva diferit nu ca celelalte fete pe care le-am intalnit la scoala vreau sa fiu cu cineva cu care sa am lucruri in comun cu care sa vorbesc pe aceeasi lungime de unda cu ea,sa imi fie alaturi la bine si la greu nu o persoana care sa astepte sa fac eu totul si ea doar sa comande si sa aiba pretentii sau sa vrea sa ma schimbe si sa vrea decat sa o duc in vacante de lux, vreau o fata mai manierata langa mine, mai buna la suflet, cat de cat inteligenta, ma rog si aspectul fizic conteaza si sa vrea o relatie de durata nu numai sex.

| Doarunaltutilizator explică (pentru R0R0):

Desigur.

| KodrutZ a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

"ceva diferit nu ca celelalte fete pe care le-am intalnit la scoala" spune tot. Stai sa termini cu scoala si cu liceul si o sa vezi cum se deschide orizontul. Aspectul fizic se mai schimba in timp, inteligenta ramine. Asta e cel mai important, crede-ma.

| Doarunaltutilizator explică (pentru Drimmero):

Lumea din Romania da ca majoritatea romanilor au o mentalitate cretina nu numai fetele.
Culmea culmilor este ca toti incultii si nesimtiti gasesc repede o fata pe placul lor si stiti de ce? ca si fetele cauta exact astfel de persoane mai "macho"ca sa spun asa, care sa fie tupeistiasta e culmea prostiei.
Cretinii care se aseamana se si aduna.

| Drimmero a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Cunosc si eu cazuri, vad si eu ce oameni ma inconjoara pe unde ma duc, dar asta e, daca lor le place asa, nu ma doare pe mine niciunde.

Răspuns utilizator avertizat
| KodrutZ a răspuns (pentru TrainRider):

Cum ziceai si tu, depinde de cercuri si varsta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu imi pasa.
Le incadrez in relatia de "cunostinte".
Cand vine vorba de cunostinte nu ma gandesc la ele deloc,nu imi pasa ce fac,cum gandesc,ce principii au (daca au). Trebuie sa le acorzi libertatea de a face ce vor ele,fara sa le judeci.
Si tu ai libertatea ta,de a-ti alege prietenii si iubita.Tu decizi pe cine lasi in inima ta.
Daca nu conteaza pentru tine persoanele respective,degeaba te stresezi.
Am avut si eu problema ta, si iti zic ca nu e sanatos, daca e ca si la mine.
La mine era ceva gen,ma enervam de fiecare data cand vedeam un prost/o proasta sau ceva ieftin si imi faceam mie rau,pentru ca imi stricam starea de spirit degeaba. Dupa am inceput sa ma focusez pe ce vreau eu de la viata, cum vreau eu sa fiu, cum o sa fac sa ajung acolo, si sa merg pe idee ca "Daca te opresti din drumul tau si arunci cu piatra in fiecare caine care latra,nu o sa mai ajungi niciodata acolo unde iti doresti" -aici e vorba de persoanele care te barfesc,dar e bun sa il aplici si cand vine vorba de persoanele care nu conteaza pentru tine si care au ales sa fie altcumva.
Mie imi e mila de cele care sunt asa,nu o sa aiba un viitor prea stralucit,dar,e viata lor,alegerea lor, au parte de consecinte si placeri. Eu raspund doar pentru ce fac eu / ce zic eu, nu altii.
Nu am venit sa judec pe nimeni, dar am libertatea de a alege pe cine consider prieten, pe cine ignor, de cine imi pasa si de cine nu.

"Scopul nostru principal in viata este acela de a ajuta pe altii. Si daca nu ii poti ajuta, macar nu ii rani."
-Dalai Lama

| Doarunaltutilizator explică (pentru TrainRider):

Pai daca l-as putea avea poate l-as juca.

| Doarunaltutilizator explică (pentru anonim_4396):

Stii ceva? ai dreptate, sunt de acord cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ghinion în dragoste pe aici...

Nu mai spune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Iti faci rau singur daca le dai prea multa atentie.
Eu am ajuns sa imi fie mila de ele.

rolling on the floor)))))))
Tu dupa acum te plangi ca nu-ti ajung fetele? O sa ai parte de fete, nu mori singur!

| Doarunaltutilizator explică (pentru Drimmero):

Cine a spus ca nu-mi ajung fetele? Eu sigur nu pentru ca nu sunt si nu am fost intr-o relatie pana in prezent.

Ai tot timpul in fata/

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

O sa revin cu un raspuns peste cateva zile si o sa iti spun daca e asa happy

| UnBroken2016 a răspuns (pentru TrainRider):

Ai ramas acelasi laughing. Daca tu intalnesti fete de genul nu inseamna ca toti o fac. Think outside the box

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietene,o iau personal si nu ai vrea asta!

| Fatamuntilor a răspuns:

Ti-ai format o parare gresita despre fete.
Banuesc ca esti inca copil/ adolescent inca nu stii cum sta treaba cu fetele.
Va veni momentul in care vei gasi fata visurilor tale, iar percepia despre fete
Astapta cativa ani!

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Bwuahahahahahahahaha

| WaterDrop a răspuns (pentru R0R0):

Mhm. Te-ai sarutat cu prietena din Germania? A fost o experienta frumoasa, recunoaste.

Nu am vorbit despre tine am vorbit despre alte fete in general.
Am specificat"(evident ca nu toate fetele sunt asa cum le descriu)"m-am gandit la asta inainte sa public intrebarea ca nici o fata care raspunde sa nu fie jignita.
Nu trebuie sa te superi pe mine, doar mi-am spus parerea.

Răspuns utilizator avertizat
| Doarunaltutilizator explică (pentru Fatamuntilor):

Adevarul e ca am perceptia asta mai mult pe fetele din Romania tu nu esti inclusa, nici vorba.

Întrebări similare