Da, ai o oarecare dreptate, dar...
Adevarul este ca multi "baieti" sar pe ele cu complimente care de care mai penibile si spuse total aiurea, si uite asa ele se cred nu stiu ce dive, si ca dive, incep sa-si faca tot felul de tipare si pretentii, insa ele nu sunt altceva decat niste fetite cu colanti de 10 lei si fite de milioane.
Hei. (Sunt baiat, asta ca sa stii de la cine vine raspunsul)
Intai si intai sa stii ca am ras cand am vazut 3 randuri cu jigniri urmate de "daca am intrecut masura"
Well, in principiu ai dreptate dar in acelasi timp nu prea. Fetele sunt materialiste, ce e drept e drept dar sa fim realisti, cine nu e? Oricarui om ii plac lucrurile scumpe, masinile, vilele deci hai sa lasam asta putin.
Inculte nu sunt toate, subliniez NU TOATE caci asa cum exista si baieti prosti, asa exista si fete destepte.
In clasa mea eu sunt primul dar locurile 2-6 sunt ocupate de fete. Deci in cazul de fata nu prea cred ca sunt chiar atat de proaste, nu?
Legat de aspectul fizic... e la fel ca la bani.
Sa ne gandim asa. Y, baiat destept, frumos, ce ar avea de castigat daca ar sta cu o fata X inculta si urata?
Tin sa cred ca de cele mai multe ori combinatiile sunt "matched". Ce inseamna asta?
Daca unul este cu mult peste celalalt atunci probabil ca o sa se respinga.
Moravurile usoare se pot interpreta.
Idk, daca un baiat se "culca' impreuna cu 100 de tipe atunci e smecher rau, nu? Daca o fata face asta cu 100 de baieti atunci e fufa *sau probabil are vreo boala deja but...* Faza e ca asa cum noi avem anumite nevoi, asa simt si ele *probabil... *
Pana aici a fost okay, m-am luat de ce nu mi-a convenit.
Acum, care este partea pe care o aprob?
Da, unele fete au o mentalitate cretina dar asa au si unii baieti.
Partea cu nesimtirea e adevarata in multe cazuri, la fel si cu bauturile si fumatul.
Nu ma deranjeaza bauturile *pentru ca nu cunosc fete care sa bea atat de mult* dar cu fumatul clar e o problema.
Momentan cred ca esti in clasa a 8-a *la final, nu?*
O sa intelegi mai bine peste vreo cativa ani, eu am inteles asta in cateva luni.
Nu ai nevoie de prietena ca sa supravietuiesti sau ca sa te distrezi deci stai chill, daca nu ai... nu ai si gata, nu e nevoie sa grabesti lucrurile.
Sunt de acord cu tine si da am terminat clasa a opta.
Și majoritatea băieților sunt mai cretini că acele fete pot face ce vor din ei. Hai să ne uităm și la partea cealaltă care mi se pare chiar mai penibilă, chiar dacă sunt băiat uite că asta consider. Iar fetele de la mine de la facultate sunt extrem de inteligente că dacă te duci la uman normal că majoritatea sunt niște papagali fără minte sau logică, ia uite-te la fetele de la real care dispun și de logică, sunt fete deosebite pe care le apreciez.
MadaAwwr întreabă: