| Cupă_Daniel_1992 a întrebat:

Salutare, grup!
Pe 21 octombrie o să avem nunta și am făcut în așa fel încât să stabilim data aceasta pentru că pe 22 octombrie o să fie ziua de naștere a viitoarei mele soții.
Vin la voi cu întrebarea: ce cadou aș putea să-i fac în ziua nunții, pe lângă un buchet mare de flori și unul muzical? Vă rog să mă ajutați cu idei pentru că stau foarte prost la capitolul ăsta.
Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

O bijuterie cu diamante (inel, cercei sau lantisor cu pandant), daca nu poti sa-i daruiesti o casa, sau o masina pe numele ei.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Dacă tu nu știi ce îi place viitoarei tale soții cum sa stim noi?

| Cup?_Daniel_1992 explică (pentru suntserios):

Eram sigur că dau de "interesanți" și pe-aici. Omule, știu ce-i place unei femei și, mai exact, știu ce-i place soției mele. Atâta tot că al meu creier e făcut zob zilele astea cu planuri, planificări și multe altele, încât m-a lăsat în pană inspirația.
Site-ul ăsta e pentru a ajuta sau pentru a da peste nas?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Cup?_Daniel_1992):

Deci știi ce îi place dar ne pui pe noi să ghicim? Hahaha. Buna asta. I ai o geanta

| darrio2007 a răspuns (pentru Cup?_Daniel_1992):

Nu ti-a dat peste nas, ginerică, ti-a spus doar realitatea. La fel ti-as fi raspuns si eu.
In planurile tale pentru nuntă ar trebui să incluzi si cadoul pentru ziua ei. Doar tu stii ce i-ar place.