| FreddieM a întrebat:

Salutare.
Îmi dați niște idei despre care ar fi cele mai bune podcasturi de ascultat în limba română?
Cheers

5 răspunsuri:
| Cinic a răspuns:

Hmm... happyfish as spune. Doar ca a cam luat-o si gojira pe ulei. A inceput sa invite malenisti si onlyfaniste. Pe de alta parte il intelg ca vrea sa faca bani, este normal. Dar faci cancer la creier cand o asculti pe bya khalifa sau bogdan de la Ploiesti. Chiar am vrut sa nu am preconceptii si sa le dau o sansa... ar mai fii zaiafet care mi-se pare top si " spune-mi cum?!". Spune-mi cum este un canal crestin, dar inviatii sunt oameni care au avut niste experiente de viata negative si cumva au reusit sa isi invinga soarta, foarte bun podcastul.

| FreddieM explică (pentru Cinic):

Mersi de răspuns. Cred ca optez pentru al doilea.
Cheers

| StoicAnalysis a răspuns:

Cele mai bune podcast-uri sunt cele care se discuta despre subiectul tau de interes. Asa ca depinde ce tematice sau ce subiecte te intereseaza. De exemplu, daca iti place caterinca si vorba multa, recomand, podcastul lui Bobonete sau al lui Micutzu. Sau chiar cel al lui Speak.

Insa daca ai in minte alte subiecte de discutie, gen: sanatate, politica, economie, stil de viata, etc., nu prea ai de unde alege, pentru ca sunt de nisa si putine cele care sunt in limba noastra. De asta eu le urmaresc pe cele din afara tarii. Ca am de unde alege fiind mai multe. Stiu ca mai face Zaiafet cand si cand ceva podcast-uri referitor la date istorice sau la carti.

| mODIN a răspuns:

Edictum Dei si Edictum Stories.

| FreddieM explică (pentru StoicAnalysis):

Mersi, prin întrebarea mea doream și sa aflu cam ce gusturi au romanii, bănuind ca mi-ar recomanda ce ei preferă.
Nu am ascultat nimic în romana, ce ma interesează găsesc și ascult în alte limbi. Am cautat în limba romana dar nu am găsit nimic potrivit intereselor mele și anume, istorie, științe, astronomie, psihologie, geopolitica. Mai descarc cate ceva de pe you tube și convertesc în format audio, dar as fi dorit ceva mai simplu de gestionat.
Cheers