| nyoentox2002 a întrebat:

Salutare! Mi-am cumpărat cagula și acum o port prin oras și lucrez și la glovo,puteti sa îmi inventați o scuză de ce o port? Eu le zic că m-am ars toată fața, dar mă întreabă de ce și vreau să îmi inventați cum m-am ars

10 răspunsuri:
| pufulescu0o a răspuns:

Pai mai intrebi? O porti fiindca ti-e teama de corona. Daca incepe unul sa rada si zice ca e exagerat si corona nu e decat o raceala o bagi pe aia cu supravegherea de la Guvernul Mondial de care te temi. Daca nici asa nu merge te faci ca plouă si pleci!

| nyoentox2002 explică (pentru pufulescu0o):

Pai nu are treabă Corona că pentru că are și gaură la gură, ii zic că m-am ars și vreau inventata o poveste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-le că ai dermatita fotoalergică (nu e cel mai bun exemplu, cauta si tu o afecțiune dermatologica pe net) și se agravează în contact cu lumina solară.

| sammie a răspuns:

Iti freakin complici viata pentru niste fantezii, cand o sa intelegi?

| dullcat a răspuns:

Mai, nu umbla cu minciuni din astea doar pentru niste motive prostesti.Vezi poate intri la belele cu politia.Fii sigur ca pe tine te vor suspecta primul cand te vor vedea in multime.

| nyoentox2002 explică (pentru dullcat):

Și dacă nu sunt cu bicicleta cu glovo in spate?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești tare dubios. De ce să-ți fie rușine să ieși pe stradă? Că ești puțin mai închis la culoare? Ai un loc de muncă, te întreții singur. Nu ai omorât pe nimeni, nu joci la păcănele, nu te droghezi, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și încetează să te mai vezi cu minore! Vrei să ajungi la răcoare?

| nyoentox2002 explică (pentru anonim_4396):

Pai găsesc greu fete de 18 ani minim, era bun și de 17 ani, dar nu găsesc că fetele in ziua de azi sunt prea dezvoltate, eu la 21 ani arat de maxim 17laughing
Fetele in ziua de azi vor băieți mai mari!

| nyoentox2002 explică (pentru anonim_4396):

Nu înțelegi cum e sa ai o imagine de rahat în tot orașul,simt că intru in depresie, simt că tot orașul are ceva cu mine! Toți își bat joc și fac mișto!
Simt că nu mai rezist, simt că o iau razna!
Nimeni nu înțelege prin ce coșmar trec!
Eu nici nu fumez, nici nu mă droghez, joc la aparate dar foarte rar!
Primesc bullying in tot orasul