anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, nu stiu ce sa mai fac, simt ca sunt disperat, sunt la pamant, incerc sa-mi gasesc un loc de munca de ceva timp, am ramas pur si simplu fara bani, am 20 de ani, nu mai am bani pentru nimic, nici haine, nici mancare, pentru ca nu mai am loc de munca, am incercat pe santier ca si necalificat, dar isi bateau joc de mine la propriu, stateam 10-12-15 ore pe santier si primeam bani, ajungeam la 15 milioane, doar ca era extenuant, ma rupea, si simteam ca sunt un jegos, lumea se uita la mine ciudat, nu mai aveam putere, am mai lucrat si in alta parte, dar salariu si mai mic, si practic cand terminam eram liber sa plec, dar la fel de extenuant, poate chiar mai extenuant ca pe santier, si cu salariu si mai mic. Nu stiu ce sa ma mai fac, parca nu mai am putere, am 20 de ani si nu mai pot, sunt disperat... ce sa fac, cum sa mai fac, m-am uitat peste tot, stau si plang, simt ca intru in depresii.

7 răspunsuri:
| xSebyx a răspuns:

Salut! Uita-te si tu pe site-uri de job-uri:
1.www.bestjobs.ro
2.www.ejobs.ro
3.www.myjob.ro
4.www.bizoo.ro

| positivity a răspuns:

Ești disperat, te înțeleg. Încerci să găsești o modalitate de a câștiga bani, ai nevoie de ei, iar faptul că nu găsești nici un loc de muncă, te omoară.
Nu trebuie să renunți, știi?
Încearcă în altă parte, încearcă altceva. Un loc trebuie să îți placă, să îți facă plăcere să mergi.
Ai 20 de ani, ar trebui să gândești matur de acum. Ar trebui să te gândești la tine și la viața ta, ar trebui să faci ceva în legătură cu asta.
Ție îți place să te mulțumești cu puțin?
Să stai și să plângi nu este o soluție, și nu va fi niciodată. Dacă renunți, nimeni nu îți va oferi pe tavă nimic.

| kaTTsu a răspuns (pentru positivity):

M-am uitat peste tot, nu vad niciun sort de izbanda, pur si simplu sunt terminat, la ce sa renunt? Cand nu am nimic...
Unde sa ma mai duc, ce sa mai fac? S-au intamplat prea repede, parca mai ieri nu duceam lipsa de nimic si acum sunt sub orice critica. Unde sa caut, e simplu sa spui cauta aici, toata lumea vrea experienta, am 20 de ani de unde cacaat experienta?
Numai pe santier te poti duce, dar acolo esti o bataie de joc, plus ca nu pe toate santierele banii sunt ok, din contra pe majoritatea iti dau niste bani de rahat si te muncesc teribil. Nu-mi caut scuze, dar am muncit pe santier si stiu cum e, cine nu a muncit pe santier, mereu va blama si va spune ca de fapt nu vreau sa muncesc. Este prea greu...mult prea greu.

| xSebyx a răspuns:

Mhh.daca nu gasesti un loc de munca...atunci alta optiune este sa te duci la munca in alta tara...de ce? Bani mamai multi + lumea nu-si bate joc ca in Romania...

| Dodgge a răspuns:

De ce nu incerci sa lucrezi pentru tine?
Inteleg ca ai lucrat in constructii deci ai ceva experienta.Incearca sa iei tu lucrari, apoi din banii primiti pe lucrare o parte sa ii pui bine pentru niste scule de care o sa ai nevoie, pana iti iei tot ce iti trebuie si devii independent. Daca esti o persoana serioasa si te ti de treaba pe care o incepi si ai un pret bun sigur o sa ai succes.In domeniul asta foarte putini sunt seriosi asa ca ai putea avea noroc.Bafta.

| kaTTsu a răspuns (pentru Dodgge):

Am lucrat in constructii 5-6 zile maxim.

| Dodgge a răspuns:

Ce iti place sa faci sau ce te pricepi sa faci cat de cat?